گریس molykote 55 o-ring (گریس سیلیکونی اورینگ)
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز ۱۸ کیلویی Shell Gadus S2 V220 2
37,000,000 ریالگریس Shell Gadus S2 U460L 2
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز bp یک کیلویی
برای قیمت تماس بگیریدگریس شل گادوس (shell gadus s3 v100 2) بشکه ای
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز پارس لیتیوم ep2 سطل 4.5 کیلویی (گریس پارس ماهان ep2)
برای قیمت تماس بگیریدگریس مولیکوت 1000 paste (هجده کیلویی)
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز Kluber STABVRAG S NBU 30 PTM
برای قیمت تماس بگیریدگریس شل گادوس shell gadus s2 v100 2
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز یک نوع روانکار صنعتی نیمه جامد می باشد که به دلیل ترکیبات خاص در مقایسه با گریس معمولی، توانایی تحمل دما بالاتری دارد. گریس های نسوز از سه جزء اصلی روغن پایه، ضخیم کننده (صابون) و مواد افزاینده خاص تشکیل شدهاند که امکان روانکاری قطعاتی مانند بلبرینگ ها یا یاتاقان هایی که در معرض گرمای شدید مانند محیط کوره هستند را فراهم می سازند. همچنین برخی از این گریس ها برای شرایط محیطی مرطوب نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
انتخاب و خرید گریس نسوز با تضمین قیمت و کیفیت
گریس نسوز نوعی گریس حرارتی است که با رنگ ها و گریدهای متفاوت تولید می شود.از این محصولات برای روانکاری و کاهش اصطکاک در قطعاتی مثل بلبرینگ ها که در برابر شرایط دمایی بالا قرار دارند، استفاده می شود. گریس ها از مشتقات نفتی، افزودنی ها و ترکیبات صابونی با کیفیت بالا و مناسب تهیه می شوند.
از آنجایی که گریس های معمولی، قادر به روانکاری قطعات در دماهای بالا نیستند، برای روانکاری قطعات در شرایط مذکور، از گریس نسوز استفاده می کنیم. این روان کننده مانند یک نیروی محرکه قوی، برای تجهیزات مختلف است که تاثیر بسیار خوبی بر روی عملکرد و کارایی مطلوب ماشین آلات دارد. از ویژگی های گریس نسوز صنعتی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مقاومت در برابر دمای بالا
- محافظت در برابر خوردگی و زنگ زدگی
- کاهش اصطکاک و سایش
- بهبود عملکرد ماشین آلات
- افزایش طول عمر ماشین آلات
خرید گریس نسوز اصل از مراکز معتبر
انتخاب و خرید گریس نسوز از بین برندهای مختلف که از نظر کیفیت و قیمت مناسب باشد، کمی دشوار است. تشخیص گریس مرغوب از بی کیفیت، نیاز به دانش، تجربه و مهارت در این زمینه دارد. از این رو بهترین روش برای شناسایی محصولات با کیفیت و اصل، خرید گریس نسوز از مجموعه ها و فروشگاه های معتبری است که به صورت تخصصی در زمینه فروش روغن و گریس صنعتی فعالیت می کنند.
یکی از مراکز فروش گریس نسوز اصل، سایت فیدار اویل است. با خرید از این مجموعه، دیگر نیازی به نگرانی درباره کیفیت و قیمت محصولات نیست. در مجموعه ما، فروش گریس نسوز و سایر محصولات با تضمین قیمت، کیفیت و اصالت انجام می شود.
مزایای خرید گریس نسوز از وب سایت فیدار اویل به شرح زیر است:
- تضمین اصالت و کیفیت کالا
- سابقه و تجربه
- راهنمایی و مشاوره در خرید
- تنوع محصولات
- ارسال به سراسر کشور در کمترین زمان ممکن
قبل از خرید گریس نسوز، به ویژگی هایی مانند نوع روغن پایه، مواد افزودنی، گرید، کاربرد، حداکثر و حداقل دمای مجاز عملیاتی که در دیتاشیت گریس مدنظر درج شده اند، توجه کنید. سپس با در نظر داشتن میزان مصرف گریس، آن را با حجم و بسته بندی های مناسب میزان مصرفتان تهیه نمایید. شما می توانید این روان کننده ها را به صورت حضوری یا از طریق تماس با شماره های 02166645109 و 09122966617 سفارش دهید.
انواع گریس نسوز
انواع گریس نسوز توسط برندهای معتبر دنیا، در درجه حرارت های مختلفی ارائه می شود. این نوع گریس، بر اساس نوع و گرید آن، سرعت روانکاری و تحمل دمایی متفاوتی دارد. برای مثال از گریس نسوز با پایداری حرارتی بالا، برای سطوحی که در معرض دما شدید، ساییدگی و اصطکاک هستند، استفاده می شود.
برخی از معروف ترین انواع گریس نسوز خارجی عبارتند از:
- گریس شل
- گریس فوکس
- گریس مولیکوت
- گریس اس کا اف
- گریس توتال
- گریس موبیل
- گریس کلوبر
برخی از معروف ترین انواع گریس نسوز ایرانی عبارتند از:
- گریس بهران
- گریس پارس
منظور از گریس ep چیست؟
گریس ep یک نوع گریس نسوز است که تحمل و فشار پذیری بیشتری در مقایسه با نوع بدون ep دارد. درجه بندی این گریس ها شامل nlgi ep0، ep00، ep000، ep1، ep2، ep3 می باشد. برای مثال گریس پارس لیتیوم ep2، که یکی از گریس های نسوز ep است و برای بلبرینگ های تحت فشار و بار مکانیکی زیاد کاربرد دارد. گریس lgmt 3/1 نیز نوعی گریس نسوز بدون ep است که برای بلبرینگ هایی که تحت فشار کمی قرار دارند، استفاده می شود.
ep ماده نسوزی است که در دفع فشار ناشی از قطعات، عملکرد بسیار خوبی دارد و شما می توانید برای بلبرینگ هایی که ممکن است تحت فشار آسیبی به آن ها برسد از گریس های حاوی ep استفاده کنید. این ماده دارای خواص و مزایای بسیاری می باشد. شما می توانید با توجه به کاربرد و خواص گریس، طول عمر تجهیزات را بالا ببرید. استفاده از گریس نسوز ep، باعث حفاظت از قطعات در برابر فشار و دمای بالا می شود.
برخی مواد افزودنی ep عبارتند از کلر، فسفر و گوگرد که به گریس قدرت تحمل کردن فشار های بالا می دهند و از چسبندگی و جوش خوردگی قطعات تحت فشار بالا ، جلوگیری می کنند.
گریس molykote 1000 هجده کیلویی
برای قیمت تماس بگیریدگریس molykote 55 o-ring (گریس سیلیکونی اورینگ)
برای قیمت تماس بگیریدمشاهده و خرید گریس نسوز پارس
گریس نسوز پارس لیتیوم EP1
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز پارس لیتیوم ۳
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز پارس لیتیوم 1
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز پارس لیتیوم ep2 سطل 4.5 کیلویی (گریس پارس ماهان ep2)
برای قیمت تماس بگیریدمشاهده و خرید گریس نسوز بهران
گریس بهران یاقوت EP3
برای قیمت تماس بگیریدگریس بهران لعل 3
برای قیمت تماس بگیریدگریس بهران یاقوت EP1
برای قیمت تماس بگیریدگریس بهران یاقوت 2
برای قیمت تماس بگیریدگریس سپلاتین Ceplattyn KG 10 HMF-2500
برای قیمت تماس بگیریدمشاهده و خرید گریس نسوز توتال
گریس توتال مولتیس ep3 (گریس total multis ep 3)
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز توتال مالتیس ای پی ۲- ۱۸ کیلویی
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز توتال مالتیس ای پی ۲/ Total Multis EP2
برای قیمت تماس بگیریدگریس Shell Gadus S2 U460L 2
برای قیمت تماس بگیریدگریس shell gadus s3 u460a 1.5
برای قیمت تماس بگیریدگریس شل گادوس (shell gadus s3 v100 2) بشکه ای
برای قیمت تماس بگیریدگریس شل گادوس shell gadus s5 v100 2 بشکه ای (180 کیلویی)
برای قیمت تماس بگیریدگریس skf lgmt 3/4
برای قیمت تماس بگیریدگریس skf lgmt 2 یک کیلویی
برای قیمت تماس بگیریدگریس skf lghp 2/1
برای قیمت تماس بگیریدمشاهده و خرید گریس نسوز موبیل
گریس موبیل 28
برای قیمت تماس بگیریدمشاهده و خرید گریس نسوز کلوبر
گریس kluberlub be 41-1501
برای قیمت تماس بگیریدگریس kluber grafloscon c-sg 1000
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز Kluber STABVRAG S NBU 30 PTM
برای قیمت تماس بگیریدمشاهده و خرید گریس نسوز ب پ
گریس نسوز bp یک کیلویی
برای قیمت تماس بگیریدگریس نسوز پایه لیتیوم
گریس نسوز پایه لیتیوم نوعی گریس نسوز است که در دو نوع ep و بدون ep، در گریدهای مختلف ارائه می گردد. گریس نسوز لیتیوم از ترکیب مواد افزودنی مخصوص، روغن پایه و صابون غلیظ کننده لیتیوم تولید می شود. گریس نسوز با ساختار لیتیوم ساده، قادر است از قطعات تا دمای 135 درجه سانتی گراد، محافظت کند. اما استفاده از کمپلکس لیتیوم می تواند این مقاومت حرارت را تا 180 درجه افزایش دهد.
استفاده از صابون لیتیوم در یک گریس، موجب می شود که آن محصول نسبت به دیگر گریس ها از مقاومت دمایی بسیار بالاتری برخوردار شود. در واقع صابون های لیتیوم در برابر رطوبت، فشار و دما بالا مقاوم بوده و نسبت به دیگر صابون ها مثل کلسیم، سدیم و… چسبندگی بهتری دارد.
در ادامه 4 نوع از محصولات گریس نسوز پایه لیتیوم را نام برده ایم:
- گریس بهران یاقوت
- گریس پارس ماهان
- گریس شل گادوس
- گریس skf
این روان کننده، یک لایه محافظ بر روی سطوح قطعات ایجاد می کنند که علاوه بر کاهش اصطکاک بین قطعات، از نفوذ آلودگی به درون تجهیزات نیز جلوگیری خواهند کرد. گریس نسوز پایه لیتیوم با آب بندی مناسب و کاهش تعداد دفعات روانکاری تجهیزات در دما بالا، مانع از ایجاد خسارت به تجهیزات و هزینه تعمیرات می شود.
بهترین گریس نسوز
برای انتخاب بهترین گریس نسوز، باید مشخصات فنی گریس مورد نیاز دستگاه مد نظر را با مشخصات فنی گریس مطابقت دهید. فرمولاسیون گریس های نسوز، باعث ایجاد ویژگی های منحصر به فردی در آن ها می شوند که نیاز بسیاری از دستگاه ها و قطعات صنعتی را بر آورده می کنند. در ادامه برخی ویژگی های این محصول را نام می بریم:
- پیشگیری و ممانعت از زنگ زدگی قطعات
- جلوگیری از ورود گرد و خاک
- کاهش هزینه های نگهداری، تعمیر و تعویض
- کاهش میزان اصطکاک
- عملکرد بهتر دستگاه در دما و فشار بالا
- کاهش میزان شدن ساییدگی
- مدت زمان روانکاری بیشتر
گریس پایه لیتیوم و گریس های ep، نوعی از بهترین گریس نسوز هستند که از نظر دما و فشار، مقاومت بسیار بالایی دارند و می توانند روان کننده بسیار خوبی باشند تا از اصطکاک جلوگیری کنند. مقدار مقاومت مورد نیاز ماشین آلات مد نظر در برابر دما و فشار را در نظر بگیرید و یکی از محصولات را انتخاب کنید.
راهنمای انتخاب گریس های نسوز
گریس های نسوز دارای نقطه اشتعال و نقطه قطره ای شدن (دمایی که گریس به مایع تبدیل شود) بالایی هستند و برای تجهیزات در معرض حرارت بالا کارایی دارند؛ برای مثال اگر در خطوط هیدرولیک تحت فشار، احتیاج به گریس حرارت بالا دارید، می توانید بدون نگرانی از ذوب یا تبخیر شدن روانکار، از گریس نسوز استفاده کنید.
برای انتخاب گریس نسوز به فاکتورهای زیر توجه ویژه ای داشته باشید:
- انتخاب درست روغن پایه
- شناخت نمودار ویسکوزیته- دما
- نوع غلیظ کننده
- شرایط محیطی
- دمای دستگاه
- سنجش و تفکیک میزان آلودگی
- میزان تحمل فشار بار
- میزان پایداری مکانیکی گریس نسوز
- سرعت چرخش و دوران دستگاه های محرک
قطعات یا تجهیزات صنعتی ممکن است تحت شرایط مختلف مثل بار سنگین، دما بالا، رطوبت و… قرار بگیرند، به همین دلیل هنگام انتخاب گریس های نسوز باید دقت زیادی داشته باشید؛ زیرا انتخاب گریس به شناسایی دقیق محیط کار، دستگاه و نوع ترکیبات گریس بستگی دارد.
پس برای انتخاب درست گریس، باید تمامی شرایط و محدودیت های دستگاه ها را شناسایی کرده و سپس گریسی با ترکیبات مناسب، خریداری کنید. این کار یکی از عوامل مهم برای جلوگیری از کاهش طول عمر قطعات در برابر عوامل مخرب می باشد.
تفاوت گریس نسوز و معمولی
بررسی و شناخت تفاوت گریس نسوز و معمولی، دید شما را نسبت به انتخاب گریس مناسب بازتر می کند. گریس صنعتی به دو دسته گریس معمولی و گریس نسوز تقسیم می شود که هر کدام مختص روانکاری در محدوده دمایی خاص می باشند.
با توضیح مثالی تفاوت گریس نسوز و معمولی را شرح می دهیم؛ گریس معمولی (مثل گریس پارس شاسی 3) و گریس نسوز (مثل گریس پارس لیتیوم ep3)، دو روانکار نیمه جامد از برند پارس با گرید 3 هستند که در جدول زیر به تفاوت آن پرداخته ایم.
نام گریس | محدوده دمای کارکرد | غلظت دهنده | نقطه قطره ای شدن | رنگ |
گریس پارس شاسی 3 | 20- تا 60+ | صابون کلسیم | 95 | قهوه ای تیره |
گریس پارس لیتیوم ep3 | 20- الی 120+ | صابون لیتیوم | 180 | کرمی |
طبق جدولی که در بالا مشاهده نمودید، از گریس پارس شاسی برای مواردی که دستگاه گرمای زیادی تولید نمی کند، استفاده می شود. گریس لیتیوم ep3 هم برای ماشین آلات سنگین که گرمای زیادی تولید می کند، کاربرد دارد.
بنابراین اگر برای روانکاری ابزار آلاتی که تحت دما و فشار بالا قرار گرفته اند، به یک روان کننده با خاصیت چسبندگی مطلوب نیاز داشتید، بهتر است از گریس های نسوز استفاده کنید؛ زیرا این نوع گریس ها به دلیل ویسکوزیته مناسب، در برابر حرارت بالا پایدار می مانند.
قیمت گریس نسوز
قیمت گریس نسوز بر اساس خواص، حجم، برند، کارایی و… تعیین می شود. مصرف کننده با هر بودجه ای می تواند نسبت به خرید گریس نسوز ایرانی و خارجی از سایت ما اقدام نماید. برخی از عوامل مهم در قیمت گذاری را در ادامه شرح می دهیم:
- حجم گریس: گریس نسوز در حجم های مختلف قوطی، سطل و بشکه ای تولید می شود که حجم بالاتر، مسلماً قیمت بیشتری دارد.
- تاریخ انقضا: برخی از فروشندگان، گریس هایی که تاریخ انقضا کمتری دارند را با قیمت پایین تر می فروشند. بنابراین همیشه تاریخ مصرف روغن را چک کنید.
- برند: قیمت گریس نسوز ایرانی نسبت به قیمت گریس نسوز خارجی کمتر است.
- مراکز معتبر فروش گریس نسوز: برای اطمینان از قیمت و کیفیت گریس نسوز، آن ها را از مراکز معتبر تهیه کنید.
بعضی از خریداران بیشتر از کیفیت، به دنبال این هستند که گریس نسوز را با قیمت ارزان تر تهیه کنند. هر چند قیمت، عامل مهمی در خرید گریس نسوز است و به انتخاب شما جهت می دهد، اما اگر قیمت گریس نسوز خیلی ارزان و کم باشد، باید به کیفیت و ترکیبی که در تولید آن ها استفاده شده، شک کرد.
به علت وجود تحریماتی که در کشورمان است، برخی سودجویان، گریس های بی کیفیت را به جای محصولات اصل و برندهای معتبر در بازار به فروش می رسانند که معمولا قیمت آن ها نیز کم تر از گریس نسوز اصل است. استفاده از این محصولات بی کیفیت، روی ساختار، کارکرد و طول عمر ماشین آلات شما تاثیر مخربی می گذارد.
بنابراین کیفیت را به نسبت قیمت، در اولویت قرار دهید؛ چرا که اگر از گریس نامرغوب استفاده کنید، باید هزینه های هنگفت تعمیرات و تعویض قطعات را پرداخت کنید. در صورتی که با تهیه گریس نسوز اصل از سایت ما، عمر تجهیزات خود را افزایش می دهید.
مواد تشکیل دهنده گریس نسوز
مواد تشکیل دهنده گریس نسوز از سه عنصر اصلی روغن پایه، غلیظ کننده و افزودنی طراحی و تولید شده اند. درصد مشخص و معینی برای ترکیبات گریس نسوز وجود ندارد؛ زیرا هر شرکت با توجه به عملکردی که از گریس انتظار دارد، آن را تولید می کند، اما در ادامه این میزان مواد را به طور تقریبی شرح می دهیم.
گریس های صنعتی باید از مواد شیمیایی استاندارد تهیه شوند؛ به دلیل این که از آسیب رسیدن به دستگاه ها جلوگیری کرده و در برابر گرما اکسایش اتفاق نیافتد. در صورتی که در تولید گریس ها از مواد اشتباهی استفاده شود، ممکن است نه تنها به شما کمک نکند، بلکه به دستگاه آسیب نیز برساند.
1. روغن پایه گریس نسوز
حدود 85 درصد مواد تشکیل دهنده گریس نسوز از روغن پایه گریس نسوز است که بیشترین میزان حجم گریس را شامل می شود. استفاده از روغن پایه مناسب، می تواند گریس نسوز را شاخص و محبوب کند. روغن پایه گریس نسوز به دسته های مختلف مثل معدنی (مینرال) و مصنوعی (سنتتیک) تقسیم بندی می شوند. در ادامه انواع روغن های پایه به کار رفته در گریس نسوز را بررسی می کنیم:
- معدنی پارافینیک: این روغن ها دارای ساختار مولکولی خطی می باشند و پایداری حرارتی بالایی نیز دارند.
- معدنی نافتی: ساختار مولکولی حلقوی داشته و مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون دارد.
- معدنی آروماتیک: دارای ساختار مولکولی آروماتیک و شاخص گرانروی بالا است.
- سنتتیک پلی آلفاولفین (PAO): پایداری حرارتی و اکسیداسیونی بالا دارند.
- سنتتیک پلی ال استر (POE): شاخص گرانروی بالا دارد.
- سنتتیک پلی گلیکول (PG): قابلیت انحلال پذیری بالا در آب دارد و در گریس های مخصوص استفاده می شود.
2. غلظت دهنده گریس نسوز
مواد غلیظ کننده یا سفت کننده از دیگر ترکیبات این روانکار ها است. حدود 10 درصد گریس نسوز، از مواد صابونی یا غیر صابونی است. میزان غلظت گریس، به ماده غلیظ کننده یا صابون ها بستگی دارد. گریس های نسوز از پایه صابون های مختلف مثل لیتیوم، آلومینیوم و… تشکیل می شود.
صابون های به کار رفته در تولید گریس های نسوز در دو نوع فلزی و غیر فلزی تولید می شوند که در ادامه انواع آن ها را بررسی می کنیم:
- صابون لیتیوم: پایداری حرارتی بالایی دارند.
- صابون کلسیم: پایداری حرارتی بالایی دارند اما در برابر بارگذاری های سنگین مقاومت کمی شامل می شوند.
- صابون باریم: مقاومت خوبی در برابر آب داشته اما پایداری حرارتی کمتری شامل می شوند.
- صابون پلی اوره: پایداری حرارتی بسیار بالا و مقاوم در برابر آب و مواد شیمیایی هستند.
- صابون بنتون: در برابر آب به خوبی مقاوم بوده و با مواد مختلف سازگار هستند. این نوع صابون پایداری حرارتی کمتری دارد.
3. مواد افزودنی گریس نسوز
مواد افزودنی گریس نسوز نظیر مواد ضد زنگ، ضد اکسایش، ضد کف و… می باشند که حدوداً 5 درصد مابقی ترکیبات گریس نسوز را شامل می شوند. در ساختار گریس نسوز، یک ماده افزودنی با خاصیت ضد سوختن وجود دارد که از تجهیزات شما در برابر حرارت و گرما محافظت کند.
برخی از مواد افزودنی گریس نسوز عبارتند از:
- مواد ضد زنگ: اضافه کردن آن به ترکیب اصلی با درصد خاصی که هر شرکت میزان آن را محاسبه می کند، موجب جلوگیری از زنگ زدگی در قطعات فلزی می شود.
- مواد ضد اکسیداسیون: اضافه شدن آن در گریس نسوز، باعث جلوگیری از اکسید شدن در حرارت های بالا می گردد.
- مواد ضد خورنده: این مواد مانع از خوردگی سطوح فلزی در قطعات می شود.
- مواد ضد سایش: ترکیباتی مانند مولیبدن دی سولفید، دی بوتیل دیتول وفسفات های ارگانیک هستند که از سایش قطعات جلوگیری می کنند.
- افزودنی های فشار قوی: افزودنی هایی مانند کلر، فسفر و گوگرد هستند که از تشکیل جوش و چسبندگی سطوح جلوگیری می کنند.
- مواد ضد کف: همانطور که از اسم آن مشخص است، برای جلوگیری از تولید کف بر روی دستگاه می باشد.
- جلوگیری از چند فاز شدن: این خاصیت بسیار مهم بوده و به ترکیب اصلی و غلیظ کننده کمک زیادی می کند تا در هنگام جدا سازی گریس نسوز از ظرف و چسباندن آن به قطعاتی مثل یاتاقان، مانع از جدا شدن روغن و غلیظ کننده شود.
با توجه به نوع و کارایی روانکار، مواد افزودنی به ترکیبات گریس نسوز افزوده می گردد تا گریس در برابر دما و بار مکانیکی بالا، دچار سوختگی و ریزش نشود.
ویژگی های گریس نسوز حرارت بالا
گریس نسوز حرارت بالا همانند سایر گریس ها برای روانکاری و کاهش اصطکاک از قطعات می باشند، با این تفاوت که این محصولات برای شرایطی که نیاز به تحمل دما و حرارت بیشتری است، کاربرد دارند. این نوع گریس ها در سامانه های گرمایشی و البته در داخل موتورها استفاده می شوند؛ زیرا دمای بالاتر از 130 درجه را نیز تحمل کرده و به همین دلیل می توان از آن ها برای انواع صنایع به کاربرد.
ویژگی های گریس نسوز حرارت بالا:
- در برابر شرایط دمایی و فشار های زیاد مقاومت بالایی دارد.
- چسبندگی مناسبی داشته و تعداد دفعات روانکاری را کاهش می دهد.
- سیستم را آب بندی کرده و نشتی را کاهش می دهد.
- مقاوم در برابر آب است.
- دارای قابلیت ضد اکسید، ضد خوردگی، ضد زنگ و ضد سایش می باشد.
موارد ذکر شده جزء ویژگی های مهمی است که در هنگام خرید گریس نسوز حرارت بالا باید به آن ها دقت کنید. این ویژگی ها به دلیل وجود مواد افزودنی، غلظت دهنده و مواد روغن پایه مرغوبی که در زمان تولید گریس به آن اضافه شده است.
کاربرد گریس نسوز
کاربرد گریس نسوز در تجهیزات مختلف بر اساس گرید، پایه غلیظ کننده، میزان نفوذ پذیری و… تعیین می شود؛ زیرا عملکرد و کارایی همه گریس ها یکسان نیستند. برای مثال کارخانه فولاد، دمای بسیار بالایی را تولید می کند که در این صورت استفاده از گریس نسوز حرارت بالا با قابلیت ضد اکسیداسیون و تحمل پذیری بالا در برابر فشارها، ضروری است.
کاربرد گریس نسوز در تجهیزات صنعتی عبارتند از:
- بلبرینگ و یاتاقان انواع ماشین آلات: مثل موتور الکتریکی، پمپ، فن و نوار نقاله
- قطعات ماشین آلات کشاورزی: مثل اتصالات و یاتاقان
- تجهیزات ساختمانی: مثل بیل مکانیکی، بولدوزر و لودر
- تجهیزات دریایی: مثل بادبان و وینچ
- کوره ها و اجاق ها: مثل درب ها، فن ها
دستورالعمل گریسکاری
با رعایت دستورالعمل گریسکاری، قطعات دستگاه بدون مشکل، به کار خود ادامه می دهند. گریسکاری باعث افزایش طول عمر روانکاری، بهبود کارایی و کاهش هزینه های روانکاری می شود. در زیر نکات مهم از گریس کاری را برای شما شرح می دهیم:
- گریس قدیمی را قبل از گریس کاری از سطوح پاکسازی کنید.
- به نوع دستگاه خود توجه کنید و گریس مناسب دستگاه را خریداری کنید.
- اگر روغن از گریس خارج شده باشد، نباید از آن استفاده کرد.
- گریس نسوز را به عنوان گریس ضد آب استفاده نکنید.
- از گریس به اندازه ای که لازم است مصرف کنید؛ کم و زیاد بودن گریس، در عملکرد تجهیزات، اختلال به وجود می آورد.
- در نهایت با توجه به شرایط کاری دستگاهی که دارید، دستورالعمل گریسکاری را پیش ببرید.
سوالات متداول در مورد گریس نسوز
- گریس های نسوز موجود در فیدار اویل ساخت کجاست؟ تمامی گریس ها از برندهای با کیفیت ایرانی و خارجی هستند که با تضمین کیفیت و شرط اصل بودن به مشتری ارسال می گردد.
- گریس نسوز در کجا استفاده می شود؟ برای تجهیزاتی که تحت دماهای بالا قرار دارند، استفاده می گردد.
- مهمترین ویژگی های گریس نسوز صنعتی چیست؟ تحمل حرارت و دما بالا، جلوگیری از اصطکاک، آب بندی، کاهش تعداد دفعات روانکاری و… می باشد.
- قیمت خرید گریس نسوز چیست؟ قیمت گریس نسوز به یک سری عوامل مثل حجم، برند و… بستگی دارد. همچنین نمی توان در بازه های زمانی مختلف، یک قیمت واحد را در نظر گرفت.
- چگونه قیمت روز گریس های نسوز را استعلام بگیریم؟ برای دریافت قیمت روز گریس نسوز صنعتی با شماره های 02166645109 و 09122966617 تماس بگیرید.