خرید گریس
نمایش 1–12 از 67 نتیجه
گریس shell gadus s3 v220c 2 سطلی
40,000,000 ریالگریس شل گادوس shell gadus s3 v220c 2
برای قیمت تماس بگیریدگریس شل گادوس shell gadus s2 v220 3
برای قیمت تماس بگیریدگریس شل گادوس shell gadus s3 t100 2
برای قیمت تماس بگیریدگریس موبیل پلی رکس mobil polyrex em 103
برای قیمت تماس بگیریدگریس SKF lgev 2
برای قیمت تماس بگیریدگریس mobil unirex n3
برای قیمت تماس بگیریدگریس پارس لیتیوم ۳ سطلی 35 پوندی (گریس سطلی پارس ماهان 3)
برای قیمت تماس بگیریدگریس kluberlub be 41-1501
برای قیمت تماس بگیریدگریس 10 پوندی پارس شاسی 3 (4.5 کیلویی)
4,100,000 ریالگریس کلسیم اسپیدی 3 سپاهان 35 پوندی
برای قیمت تماس بگیریدگریس shell gadus s2 v100 2 بشکه ای
برای قیمت تماس بگیریدگریس نوعی روانکار صنعتی است که برای روانکاری قطعاتی مانند بلبرینگ، یاتاقان و … کاربرد دارد. این روانکار از ترکیب روغن پایه (معدنی، سنتتیک یا نیمه سنتتیک)، صابون غلیظ کننده و مواد افزودنی ویژه، با رنگ های مختلف در دو نوع نسوز و معمولی تولید می شود.
انتخاب و خرید گریس
هنگام خرید گریس، ابتدا شرایط و نوع تجهیزات مدنظر را مشخص کنید. مثلا اگر دستگاه شما تحت بار و فشار زیادی کار می کند، از گریس ep و یا اگر تحت دما و فشار زیادی قرار ندارد، گریس معمولی را خریداری نمایید. البته تجهیزات مختلف، به گریسی متفاوت نیاز دارند؛ مثلا گریس چرخ دنده با بلبرینگ فرق می کند.
هنگامی که به مراکز معتبر فروش گریس مراجعه می کنید، به برند، گرید، مواد پایه، تاریخ انقضا و قیمت خرید گریس توجه ویژهای داشته باشید و این روانکار را به شرط تست و آنالیز تهیه نمایید. انتخاب گریس مناسب، باعث بهینه سازی عملکرد تجهیزات شما می شود و از لحاظ دوام، آب بندی قطعات، استفاده آسان و هزینه بسیار مقرون به صرفه است.
خرید و فروش گریس در سایت فیدار اویل، از طریق شماره های 02166645109 و 09122966617 با حجم های زیر امکان پذیر است:
- بشکه گریس: معمولا بشکه گریس به صورت 180 کیلویی ارائه می شود.
- سطل گریس: قوطی و سطل گریس در سایت فیدار اویل، معمولا در حجم های 1، 5، 17.5 و 18 کیلویی موجود است.
برای انتخاب گریس مناسب، دانستن شرایط کاری از نظر دما، فشار، رطوبت و سرعت حرکت قطعات، می تواند کمک زیادی کند. بهترین گزینه برای خرید گریس، اعم از انواع گریس خارجی و ایرانی، شامل برندهای فوکس، مولیکوت، skf، شل، پارس، بهران و … است که در این صفحه می توانید انواع برندها در حجم های مختلف را مشاهده نمایید.
گریس چیست و رنگ آن به چه معناست؟
گریس چیست؟ گریس نوعی روانکار نیمه جامد است که برای کاهش ساییدگی و روانکاری تجهیزات در تجهیزات صنعتی و روانکاری عمومی، استفاده می شود. این روانکار در رنگ های متفاوتی تولید می شود؛ رنگ گریس، نشان دهنده کاربرد، کیفیت و ترکیبات گریس می باشد. در ادامه چند نمونه رنگ گریس را بررسی می کنیم:
- گریس سبز، یک گریس صنعتی است که با محیط زیست سازگاری بسیار خوبی دارد و معمولا با صابون غلیظ کننده لیتیوم کمپلکس یا کلسیم سولفانات ساخته می شود.
- رنگ سیاه نظیر گریس گرافیتی یا مولیبدن دی سولفید، برای شرایط کاری بسیار سخت استفاده می شود.
- رنگ آبی، معمولا با صابون کلسیم سولفانات، آلومینیوم کمپلکس تولید شده و در دماهای پایین و تحت رطوبت بالا، مانند تجهیزات دریایی و کشتی ها کاربرد دارد.
- رنگ قرمز برای دما و فشار بالا کاربرد دارد و معمولا از صابون لیتیوم کمپلکس، کلسیم سولفانات یا آلومینیوم کمپلکس تولید می شود.
- رنگ سفید معمولا با صابون پایه آلومینیوم کمپلکس یا لیتیوم تولید می شود و برای روانکاری تجهیزات صنایع غذایی کاربرد دارد؛ زیرا نشان دهنده عدم آلودگی و خلوص آن می باشد.
همچنین تغییر رنگ گریس، مثلا تیره شدن آن، نشان دهنده تخریب گریس (اکسیداسیون و آلودگی) می باشد. البته در همه موارد نمی توان رنگ گریس را ملاک اصلی در شناسایی سریع این روانکار در نظر گرفت.
مواد تشکیل دهنده گریس
مواد تشکیل دهنده گریس شامل سه ماده روغن پایه، غلیظ کننده (صابون یا غیر صابون) و افزودنی های ویژه می باشد که با توجه به کاربرد قطعات دستگاه در شرایط آب و هوایی و کاری مختلف، مواد افزودنی و غلیظ کننده مختلفی استفاده می شود.
سفتی، چسبندگی، رنگ و تمامی ویژگی ها، به فرمولاسیون آن بستگی دارد. در ادامه مواد تشکیل دهنده گریس را بررسی می کنیم:
1. روغن پایه گریس
روغن های پایه در سه نوع سنتتیک، نیمه سنتتیک و معدنی دسته بندی می شوند. در ادامه ویژگی این روغن ها را بررسی می کنیم:
- روغن پایه معدنی (مینرال): از نفت خام تولید می شود و قیمتی ارزان و مقرون به صرفه دارد. این روغن در مقایسه با نوع سنتتیک و نیمه سنتتیک، پایداری حرارتی و اکسیداسیون کمتری داشته و برای کاربرد های معمولی و شرایط نرمال استفاده می شود.
- روغن پایه سنتتیک (سنتزی یا مصنوعی): این روغن در آزمایشگاه های مخصوص، از مواد شیمیایی مختلفی تولید می شود تا در دما و فشار بالا و پایین، عملکرد بهینه خود را حفظ نماید. همچنین این روغن دارای قیمت بالاتری نسبت به روغن پایه معدنی می باشد.
- روغن پایه نیمه سنتتیک (نیمه سنتزی): روغن نیمه سنتتیک ویژگی های دو روغن قبلی را دارد. قیمت روغن نیمه سنتتیک بالاتر از روغن معدنی بوده و پایین تر از روغن سنتتیک می باشد.
- روغن پایه گیاهی: روغن های پایه گیاهی، از منابع گیاهی مانند سویا، روغن کلزا یا روغن نارگیل استخراج می شوند. گریس های تولید شده با روغن گیاهی، معمولا با محیط زیست سازگار بوده و رنگ سبز دارند.
2. غلیظ کننده (صابون یا غیر صابون)
مواد غلیظ کننده یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده گریس است که شامل صابون ها ( نظیر آلومینیوم، لیتیوم، کلسیم) و غیر صابون (نظیر خاک رس) می شود. این ماده غلیظ کننده برای قسمت هایی که فشار زیادی را متحمل می شوند، کارایی دارند تا این روانکار به راحتی به دستگاه بچسبد و با تغییر دما دچار ریزش نشود.
مواد غلظت دهنده برای چسبندگی بهتر، قوام و خواص ویژه به این روانکار اضافه می شوند. در ادامه برخی از مهم ترین انواع غلیظ کننده گریس را بررسی می کنیم:
- گریس کلسیم: گریس کلسیم مقاومت خوبی در برابر آب داشته و برای شرایط مرطوب مانند کشتی رانی استفاده می شود. در مقایسه با سایر مواد غلیظ کننده، این صابون پایداری شیمیایی بالا و قیمت پایین تری نیز دارد.
گریس سدیم: گریس سدیم مقاومت حرارتی متوسط، پایداری شیمیایی کم و مقاومت محدودی در برابر آب دارد و برای روانکاری عمومی صنایع سبک و ماشین آلات دقیق استفاده می شود. - گریس لیتیوم: گریس لیتیوم پایداری حرارتی، شیمیایی، مقاومت در برابر فشار بالا و قیمت مقرون به صرفه ای دارد و برای صنایع خودروسازی، ماشین آلات سنگین و محیط های مرطوب با دمای متوسط استفاده می شود.
- گریس آلومینیوم: گریس آلومینیوم، دارای مقاومت بسیار بالا در برابر آب، پایداری حرارتی عالی، پایداری شیمیایی بالا و مقاومت در برابر سایش می باشد. از این روانکار در صنایع شیمیایی و پتروشیمی و تجهیزات صنعتی تحت فشار، دما و رطوبت بالا استفاده می شود.
- گریس پلی اوره: گریس پلی اوره پایداری حرارتی بسیار بالا، مقاومت عالی در برابر آب و اکسیداسیون و طول عمر بالایی دارد و در صنایع خودرو سازی، هوا فضا، صنایع سنگین و تجهیزات معدنی استفاده می شود.
- گریس لیتیوم کمپلکس: گریس لیتیوم کمپلکس از صابون لیتیوم هیدروکسید و اسید های چرب تولید می شود و پایداری حرارتی مناسب (تا 180 درجه سانتی گراد)، مقاومت در برابر سایش و فشار، ویسکوزیته مناسب و مقاومت در برابر اکسیداسیون بالایی دارد. از این محصول در صنایع خودرو سازی و دریایی استفاده می شود.
- گریس آلومینیوم کمپلکس: گریس آلومینیوم کمپلکس از آلومینیوم هیدروکسید تولید می شود و پایداری حرارتی بسیار بالا تا بیش از 200 درجه سانتی گراد، مقاومت بسیار خوب در برابر آب و رطوبت و عمر طولانی دارد. از این روان کار برای صنایع سنگین مانند فولاد، معدن، کوره و هوافضا استفاده می شود.
- گریس سیلیکونی: گریس سیلیکونی از روغن های سیلیکون و ضخیم کننده سیلیکات تولید می شود و مقاومت بسیار خوبی در برابر رطوبت، مواد شیمیایی و دمای بالا دارد. از این گریس در صنایع فضایی و الکترونیکی، استفاده می شود.
- گریس بنتونیت: گریس بنتونیت با ضخیم کننده بنتونیت (خاک رس) تولید می شود و فاقد نقطه جوش می باشد. از ویژگی های این گریس می توان به پایداری خوب در دمای مختلف، روانکاری در سرعت بالا و پایین و مقاومت در برابر آب و رطوبت، اشاره کرد.
- گریس سرامیکی: گریس سرامیکی از غلیظ کننده سرامیکی مانند اکسید آلومینیوم یا اکسید کلسیم تولید می شود و برای دمای بالا تر از 1000 درجه سانتی گراد، مناسب می باشد. از این گریس در صنعت فولاد، کوره های حرارتی و تجهیزات گرمایی، مورد استفاده قرار می گیرد.
- گریس گرافیتی: گریس گرافیتی از غلیظ کننده گرافیت استفاده کرده و خواص روانکاری عالی در شرایط دمایی بالا دارد. از این گری در دستگاه هایی که تحت بار و فشار زیاد قرار دارند، استفاده می شود.
3. مواد افزودنی
ماده افزودنی جزء فرمولاسیون اصلی ترکیبات نیست، ولی می توان آن را یک ماده اضافی برای کارکرد بهتر و عملکرد صحیح به روغن پایه اضافه کرد. این مواد برای بهبود ویژگی های روانکاری، مانند عدم خوردگی و مقاومت در برابر آب و … استفاده می گردد.
یکی از محصولات پر کاربرد در صنایع سنگین تحت فشار بالا، گریس ep است. این گریس صنعتی دارای مواد ep مانند فسفر، گوگرد، کلسیم سولفانات یا دی سولفید مولیبدن می باشد که به گریس ep، خواص مختلفی برای تحمل فشار بالا می دهد.
انواع گریس
انواع گریس شامل گریس صنعتی هایی با درجه حرارت پایین، متوسط و بالا است که به دو صورت گریس معمولی و نسوز ارائه می شوند. در ادامه این محصولات را بررسی می کنیم:
- گریس نسوز: معمولا به گریس های صنعتی با تحمل دمایی 120 °C به بالا، گریس نسوز می گویند. این روانکار برای تحمل دمای بالا طراحی شدهاند و در گریدها و مدل های مختلفی ارائه می شوند. گریس نسوز برای روانکاری و حفاظت از قطعات تحت دمای بالا کاربرد دارد.
- گریس معمولی: گریس معمولی عموما بر پایه روغن معدنی است و برای روانکاری تجهیزات تحت شرایط نرمال، کاربرد دارد. این روانکار مقاومت مناسبی در برابر سایش، خوردگی و اکسیداسیون خواهد داشت.
- گریس مقاوم به آب: گریس مقاوم به آب معمولا از غلیظ کننده کلسیم یا لیتیوم و افزودنی های ضد اکسیداسیون و ضد خوردگی تولید می شود. این محصول از نفوذ آب به سیستم جلوگیری کرده و در آب حل نمی شود.
یکی از نکات مهم هنگام استفاده از این روانکار، این است که به هیچ عنوان گریس های صنعتی مختلف را باهم مخلوط نکنید؛ زیرا خاصیت اصلی خود را از دست میدهند و منجر به خرابی قطعات می شوند.
گریس های صنعتی توسط شرکت های معتبر ایرانی یا خارجی، با استانداردهای بین المللی ساخته شده تا بهترین روانکاری برای صنایع شما به ارمغان بیاورند. در ادامه برخی از برند های این محصول را نام می بریم
- انواع گریس ایرانی: بهران، پارس و …
- انواع گریس خارجی: مولیکوت، فوکس، skf، شل و …
عوامل موثر بر قیمت گریس
برخی عوامل بر قیمت گریس تاثیر گذار می باشد در ادامه برخی از این عامل را بررسی می کنیم:
- گرید یا nlgi: گرید، درجه سختی و قوام این روانکار است که از 000 الی 6 قرار دارد. قیمت گریس با گرید بالاتر، بیشتر است.
- غلیظ کننده: نوع غلیظ کننده تاثیر زیادی در قیمت گریس می گذارد. مثلا گریس پارس شاسی پلاس 3 یک گریس کلسیم است که تحت عنوان گریس معمولی شناخته می شود و گریس بهران یاقوت ep 3 یک گریس لیتیومی، تحت عنوان گریس نسوز عرضه می شود. قیمت گریس لیتیوم گرانتر از کلسیم است.
- مواد افزودنی: مواد افزودنی شامل مواد ep، ضد سایش، ضد زنگ و … است. مواد افزودنی ep باعث می شود قیمت این روانکار، افزایش یابد.
- روغن پایه: روغن پایه معدنی نسبت به سنتتیک ارزان تر و رایج تر است. ولی روغن پایه سنتتیک از نظر تحمل دما و فشار در رده بالاتری قرار دارد.
- نوع بار: بار وارده بر روی قطعات در انتخاب ویسکوزیته، مقاومت در برابر فشار و هزینه تاثیر می گذارد. هر چه قطعات تحت بار بیشتری قرار بگیرد، شما نیاز به گریس صنعتی با مقاومت بالاتر هستید.
برای استعلام قیمت این روانکار از برندهای معتبر، با کارشناسان شرکت فیدار اویل از طریق شماره های ۰۲۱۶۶۶۴۵۱۰۹ – ۰۹۱۲۲۹۶۶۶۱۷ تماس بگیرید.