آشنایی با فیلتر روغن بهران یا سرکان
در این پست می خواهیم به معرفی و مقایسه فیلتر روغن بهران یا سرکان و سایر مشخصات این برندها بپردازیم. همانطور که میدانید ماشین آلات برای بالا بردن راندمان کاری نیاز به روغن صنعتی دارند تا از استهلاک و اصطکاک قطعات متحرک جلوگیری کنند. در کنار آن فیلتر روغن هم یکی از وسیله های مهم برای سیستم است تا ذرات و ناخالصی های روغن را از آن بگیرد.
این محصولات با برندهای مختلفی تولید می شوند که به عنوان مثال فیلتر روغن بهران یا سرکان، هر دو وظیفه تصفیه روغن را بر عهده دارند و فقظ از نظر مشخصاتی با یکدیگر تفاوت هایی دارند. شما حتما در هنگام تعویض روغن کلمه فیلتر روغن را شنیده اید. این محصولات بعد از هر چند مدت تعویض می گردند. فیلتر روغن بهران یا سرکان در موتور خودروها نصب شده و به دو گروه کارتریجی و پیچی ارائه می شوند.
وظیفه روغن صنعتی روانکاری، خنک کاری و جمع آوری آلاینده ها است. هر چند که روغن باید کیفیت و خلوص لازم را داشته باشد. فیلتر روغن هم باعث حذف ذرات، ناخالصی ها و غیره می شود. هنگامی که دمای موتور افزایش می یابد، روغن در بین قطعات جریان یافته تا دمای بخش های مختلف را کاهش دهد. در همین حین ذرات را به مخزن روغن برگردانده و در این زمان فیلتر روغن، آلاینده ها را جمع آوری می کند. در غیر اینصورت، اگر از فیلتر استفاده نکنید، ذرات نفوذی به قطعات موتور بازگشته و در عملکرد آن اختلال به وجود می آورد. بنابراین قبل از برگشت به مدار، روغن را با استفاده از فیلتر پاکسازی نمایید تا از اصطکاک قطعات جلوگیری کنید.
فیلتر روغن چیست و زمان تعویض آن چه موقع است؟
فیلتر روغن چیست؟ برای اینکه آلودگی به موتور راه پیدا نکند از نوعی تصفیه کننده برای حفظ حجم و فشار روغن در شرایط مطلوب استفاده می شود. در واقع فیلتر و روغن هر دو برای حفظ سلامتی و افزایش کارایی و طول عمر قطعات موتور است. پس در کنار روغن روانکاری شما از فیلتر برای حفظ تمیزی و خلوص آن استفاده کنید.
حال سئوالی که پیش می آید فیلتر روغن بهران یا سرکان، از کدام استفاده کنیم؟ فیلتر روغن برای خودروهای مختلف متفاوت است و شما بایستی از طریق نوع موتور خودرو فیلتر موردنظر را انتخاب کنید. این دو فیلتر از بهترین فیلتر ها می باشند که در بین برندهای ایرانی شناخته شده هستند. تنها تفاوت این دو در حفره های داخلی است که می توانید در عکس مشاهده کنید.
دانستیم که فیلتر روغن چیست و در کجا کاربرد دارد، حال باید بگوییم که چه زمانی نسبت به تعویض آن اقدام کنیم؟ از آنجایی که فیلتر دوده، براده های فلزی و دیگر آلاینده ها را برای مدت طولانی جذب کرده، منافذ مسدود شده و کارایی خود را از دست می دهد که با تعویض به موقع قطعات موتور را از آسیب دور کنید. زمان تعویض بر اساس نوع خودرو و کیلومتر مشخص می گردد.
فیلتر روغن موتور
فیلتر روغن موتور برای جلوگیری از ساییدگی بدنه سیلندر و پیستون اهمیت زیادی دارد. یک فیلتر مناسب با کارکرد مناسب در تمامی فصول و وجود سوپاپ اطمینان توانایی جداسازی ذرات، قدرت پاکسازی عالی، آب بندی خوب و در برابر فشارهای بالا تحمل پذیری خوبی دارد.
گاهی دمای موتور خودرو در حین انجام فعالیت مختل می گردد که اگر رفع نشود دچار سوختگی سر سیلندر و جوش آوردن موتور می گردد. برای حل این گونه مشکلات می توانید از روغن روانکاری استفاده کنید تا دمای آن کنترل گردد. هر چند که روغن به تنهایی نمی تواند از دوده، گرد و غبار به دور ماند؛ به همین خاطر ما از انواع فیلتر روغن موتور با ابعاد مختلف جهت تصفیه روغن در سیستم موتور استفاده می کنیم.
روغن صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟
روغن صنعتی چیست؟ روغن نوعی روانکار مایع است که به دلیل تنوع گسترده در صنایع مختلف با بازه دمایی گسترده استفاده می شود. این محصولات توانایی روانسازی، خنک کاری و پاکسازی قطعات را دارد و در کنار فیلتر روغن بهران یا سرکان می تواند قطعات را به بهترین نحو روانکاری کند.
طیف وسیعی از روغن های صنعتی وجود داشته که همواره با به وجود آمدن برند های جدید، در حال افزایش هستند. روغن های ساخته شده از نفت در صنایع برای روانکاری ماشین آلات استفاده می شود که هر کدام از آن ها خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوت و مخصوص به خود را دارند و برای کاربرد های متفاوت قابل استفاده هستند.
گاهی هم از روغن های گیاهی به عنوان مثال، کاستور و یا کلزا به عنوان افزودنی و همچنین به عنوان آنتی اکسید کننده، غلیظ کننده و خاصیت ضد خوردگی برای بهبود کیفیت و تولید روغن صنعتی استفاده می کنند.
بنابراین کاربرد روغن صنعتی چیست؟ روغن صنعتی بهران از روغن پایه (سنتتیک، نیمه سنتتیک و معدنی) و مواد افزاینده در انواع مختلفی مثل روغن هیدرولیک، ترانسفورماتور، نساجی و غیره تشکیل شده است که هر کدام برای دستگاه بخصوصی در صنایع کاربرد دارند. این روان کننده ها با درجه گرانروی های مختلف جهت جلوگیری از اصطکاک و استهلاک تجهیزات است.