کاربرد گریس بهران یاقوت چیست و مواد سازنده گریس چه می باشد؟
گریس یکی از انواع محصولاتی است که در تجهیزات مختلف مثل مکانیکی و تعمیرات ماشین استفاده می شود و رانندگان و تعمیرکاران قطعاً با این محصول آشنا هستند. ما در این مطلب قصد داریم شما را با کاربرد گریس بهران یاقوت آشنا کنیم تا در آینده با اطلاعات کامل از این محصول در صنعت استفاده کنید.
پس برای آشنایی بیشتر با کاربرد گریس بهران یاقوت، ابتدا شما را با مواد سازنده و خواص روانکار آشنا می کنیم. گریس ماده ای غلیظ یا نیمه جامد است که برای روانکاری قطعات ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. در ساخت گریس از مواد افزودنی خاصی استفاده شده تا خاصیت آن را در شرایط سخت افزایش بدهند.
در حالت کلی انواع گریس از روغن پایه، غلظت دهنده یا صابون و مواد افزودنی ساخته می شود. روغن پایه همان روغن معدنی و مصنوعی است، غلیظ کننده می تواند از پایه کلسیم، لیتیوم، سدیم و غیره باشد و مواد افزودنی هم مثل مواد ضد رسوب، ضد زنگ و غیره است. برای مثال گریس بهران یاقوت از روغن معدنی، پایه صابون لیتیوم و افزودنی های خاص تشکیل شده که از کاربرد گریس بهران یاقوت می توان به روانکاری یاتاقان های ماشین آلات مختلف و آب بندی پمپ ها در شرایط کاری سخت اشاره کرد.
صابون فلزی، اولین ماده ای که در ساخت گریس استفاده شده که از فلزهای قلیایی و آمینو اسید ساخته می شود. البته در ساخت تمام گریس ها از این صابون استفاده نمیشود و گاهی به جای صابون در ساخت گریس از خاک معدنی هم استفاده میشود که هردوی این ها برای غلیظ شدن به آن افزوده میشوند.
مهم ترین ویژگی این محصول روان کردن قطعاتی است که به دلایل مختلف اصطکاک آن ها زیاد شده و کار کردن با این قطعات را دشوار ساخته است. پس روانساز یکی از موادی است که در ساخت گریس به کار می رود و همانطور که از نامش پیداست خاصیت روان کنندگی به قطعات را میدهد .
روانساز یا همان روغن های معدنی بعد از ساخت صابون به آن اضافه میشود و در دستگاه ساخت گریس که به آن کتل گفته میشود، قرار میگیرند تا حرارت بینند. بعد از آن صابون در اثر گرما، در روغن به حالت کریستال در می آید، اندازه این کریستال ها تاثیر بسیار زیادی در کیفیت گریس دارند و ضخامت آن ها از 0.012 تا 100 میکرون باهم تفاوت دارد. علاوه بر ضخامت، اندازه طولی این کریستال ها هم اهمیت دارد و از نظر طول، کریستال هایی که در ساخت گریس به وجود می آیند به سه دسته کوتاه، متوسط و بلند تقسیم بندی میشوند.
بررسی انواع گریس:
انواع گریس با توجه به نوع صابونی که در ساخت آن ها به کار برده میشود، با یکدیگر فرق می کنند؛ یعنی یک سری ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن ها تغییر میکند، مانند:
- قابلیت پمپاژ
- بیشترین و کم ترین دمای مجاز عملیاتی
- مقاومت در برابر شسته شدن
- عمر گریس
- نقطه قطره ای شدن
- پایداری فشار مکانیکی
و خیلی از ویژگی های دیگری که با توجه به نوع گریس، نحوه ساخت و مواد به کار رفته در آن میتواند دارای برخی یا همه این خواص باشند.
انواع گریس بر پایه صابون های زیر تشکیل شده است:
- گریس کلسیم: یکی از اولین گریس هایی که در صنعت به بازار عرضه شد، این گریس بود که به روش سرد تولید میشد.
- گریس کلسیم کمپلکس: امروزه گریس های کلسیم کمپلکس که با روش های ساخت گرم تولید میشوند، جای گریس کلسیم را در بازار گرفته اند. علاوه بر آن گریس کلسیم کمپلکس به دلیل خاصیت ضد آب و قیمت مقرون به صرفه جزوه پرطرفدارترین گریس ها در صنعت می باشد.
- گریس آلومینیوم: گریس ها با توجه به اینکه در ماشین آلات صنعتی و یا خودروها استفاده می شوند، یکی از مهمترین ویژگی که باید داشته باشند، کارکرد عالی در دمای بالا است. به همین این منظور در صنعت از گریس آلومینیوم استفاده میشود که با توجه به کیفیت این نوع گریس، قیمت آن در بازار نسبت به سایر گریس ها بالاتر است.
- گریس سدیم: این محصول بعد از نوع کلسیم به بازار عرضه شد و یکی از پر استفاده ترین و مقرون به صرفه ترین نوع گریس میباشند، اما گریس سدیم ضد آب نیستند و به همین دلیل به راحتی با آب شسته میشوند.
- گریس لیتیوم: اما نقطه عطف تاریخچه روانکاری و گریس سازی با ساخت گریس لیتیوم در جنگ جهانی دوم اتفاق افتاد. ویژگی که این گریس را از سایر روانکارهای مشابه آن، متمایز میسازد، چند منظوره بودن آن است. به این صورت که این محصول مقاومت بسیار زیادی در برابر شسته شدن با آب دارد و محدوده دمایی عالی، این محصول را به یکی از منحصر به فردترین روانکار ها در صنعت تبدیل کرده است.
تا به اینجا با گریس های زیادی آشنا شدیم که پایه صابونی فلزی داشتند اما همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، در ساخت برخی از گریس ها از صابون فلزی استفاده نمیشود. به عنوان مثال گریس پلی اوره یکی از آن هاست که در ساخت آن از صابون های غیر فلزی استفاده میشود و همین عامل سبب میشود که این نوع گریس خواص ویژه ای داشته باشد.
اما نکته ای که وجود دارد این است که شما باید با توجه به نیازتان و شرایطی که دارید، گریس مورد نظرتان را انتخاب کنید. بنابراین همیشه و در هر شرایط نمیتوانید از یک گریس استفاده کنید، با انتخاب گریس ناسب و صحیح، مشکل دستگاهتان را بر طرف کرده و عمر آن را افزایش دهید تا از هزینه های سنگینی که هنگام انتخاب اشتباه گریس برما تحمیل میکند، جلوگیری کنید.
مهمترین سوالی که ممکن است ذهن ما را به خود مشغول کند، این است که مزیت و کاربرد گریس بهران یاقوت نسبت به سایر روغن های صنعتی که به همین منظور استفاده میشوند، چیست؟ گریس ویژگی هایی دارد که آن را از روغن های صنعتی متمایز میسازد و کاربرد آن را در صنعت نسبت به سایر محصولات مشابه آن، گسترده تر می کند.
کاربرد گریس در صنعت:
کاربرد گریس در صنعت چیست؟
- گریس کاری به آب بندی دستگاه و ماشین آلات صنعتی کمک میکند.
- گریس برای دستگاهایی که شرایط ویژه ای دارند، مناسب است. مثلا دما و فشار بالا یا سرعت پایین تحت تاثیر بار سنگین، بهترین گزینه برای روانکاری است؛ زیرا این ماده در شرایط سخت هم کارایی خود را از دست نمیدهد و خاصیت روانکاری خود را حفظ میکند.
- در صنعت ماشین آلاتی وجود دارند که گاها به طور متناوب کار میکنند و گاهی مدت طولانی کار نمیکنند و به حالت ذخیره باقی میمانند. استفاده از یک روانکار که همیشه بر روی سطح دستگاه باقی بماند کمک زیادی به افزایش عمر دستگاه میکند که این مسئله در مورد انتخاب گریس صحیح است. با انتخاب درست گریس، میتوان مدت طولانی بر روی دستگاه مانده تا کارایی خود را ازدست ندهد.
یکی از مهمترین عواملی که باعث میشود کاربرد گریس در صنعت افزایش یابد، سهولت استفاده از آن است؛ چرا که هر فردی به راحتی میتواند خودرو یا دستگاه خود را گریس کاری کند. البته گریس علاوه بر مزایای بسیاری که دارد، معایبی هم دارد و باعث شده در برخی موارد از آن استفاده نکنند که در ادامه به آن می پردازیم.
معایب استفاده از گریس:
- گریس قابلیت خنک کنندگی ندارد و استفاده مداوم از آن در برخی ازماشین آلات به دلیل کار سنگین یا ساعات کاری بالا، داغ میکند.
- مشکل دیگری که گاها باعث دردسر میشود این است که این ماده قابلیت نفوذ به قطعات ریز را ندارد و برخی از قسمت های داخلی از ماشین آلات را روانکاری نمیکند.
بررسی گریس بهران:
شرکت بهران انواع مختلفی از گریس را به بازار صنعتی عرضه کرده که بعضی از آن در دمای پایین عملکرد ضعیفی دارند، اما انواع دیگری از گریس ها را هم تولید کرده که در دمای بالا عملکرد عالی دارند و علاوه بر روانکاری در آب بندی و یا حتی خنک کنندگی قطعات هم نقش دارند.
گریس بهران یاقوت هم یکی از انواع گریس بهران است که با پایه معدنی به همراه غلظت دهنده و مواد افزاینده تولید میشود و در صنعت عموما برای روانکاری یاتاق خودرو استفاده میشود. این گریس که بر پایه صابون لیتیمی ساخته میشود، عموما در روانکاری شیرآلات، پمپ های کشویی، سیستم و ابزار آلات نفتی و پالایشگاهی و به ویژه در روانکاری یاتاق ماشین مورد استفاده قرار میگیرد.
شرکت نفت بهران با بیش از چند دهه تجربه از بهترین تولید کننده گان، روانکارهای صنعتی است که در زمینه تولید انواع و اقسام روانکار های پایه نفتی فعالیت دارد. از جمله روان سازهای این شرکت که بسیار هم میان عموم مردم شناخته شده هستند؛ میتوان به گریس ها و روغن های روانکاری اشاره کرد.
تهیه و تولید قطعات صنعتی امری دشوار و پرهزینه است که گاهی هزینه برخی از این دستگاه ها به قدری است که میتواند برای صنعتگر کمر شکن باشد و امکان تهیه مجدد بسیاری از دستگاه ها به علت هزینه های بالا و تحریم هایی که وجود دارد غیر ممکن است از همین رو در رابطه با ابزارآلات صنعتی آنچه مهم تر از دیگر موارد است نگهداری صحیح از این قطعات است. کاری که در این جا باید انجام داد این است که از دستگاه های موجود بهترین کارایی و عملکرد را دریافت کرد، از همین رو در صنعت روانکار هایی به روی کار آمدند و همان طور که از نامشان بر می آید دلیل تهیه این مواد صنعتی کمک به روانکاری دستگاه ها و قطعات است.
در میان تعداد انبوه روانکارهای صنعتی آنچه بیشتر از همه شناخته شده و مشهور هستند میتوان انواع مختلف روغن های صنعتی و گریس ها را نام برد، در ادامه مطلب در رابطه با این دو روان کار پرکاربرد و کم مصرف صنعتی هر اطلاعاتی که لازم است را قرار خواهیم داد و به طور اختصاصی تر، کاربرد گریس بهران یاقوت که از بهترین گریس های صنعتی موجود در بازار فروش روانکارهای صنعتی است را بررسی خواهیم کرد.
انواع روانکارهای صنعتی
انواع روانکارهای صنعتی برای تجهیزات صنعتی بسیار مهم هستند تا دستگاه را از اصطکاک، سر و صدا، ارتعاشات و فرسودگی دور کنیم. برخی از ماشین آلات صنعتی امکان روانکاری با روغن را ندارند یا به سختی روغن کاری میشوند. در این هنگام دسترسی به قطعاتی که نیاز به روغن کاری دارد، بسیار سخت است و استفاده از گریس های با کیفیت، تعداد دفعاتی که به روانکاری احتیاج دارید را می توانید کاهش دهید. باعث افزایش عمر دستگاه میشود؛ زیرا گریس ماندگاری بالایی دارد و روانکاری با آن باعث شده تا همواره در آن محل بماند.
در ادامه دو تا از انواع روانکارهای صنعتی مهم را به طور کامل توضیح می دهیم:
-
روغن صنعتی:
روغن صنعتی جهت خنک سازی و روانکاری دستگاه های صنعتی به صورت همزمان با یکدیگر استفاده میشود. بسیاری از دستگاه های صنعتی در شرایط دمایی بالا با سرعت زیاد کار میکنند که این سرعت و فشار بالا امکان سایش و خوردگی و در نهایت عملکرد پایین دستگاه را به همراه دارد. از همین رو لازم است از روانکاری که در درجه حرارتی بالا، بازدهی خوبی دارد استفاده شود. روغن های صنعتی به گونه ای تولید شده اند که در فشار و دمای بالا عملکرد خوبی از خود نشان میدهند و به روانکاری و خنک سازی قطعات میپردازند.
روغن های صنعتی در ابتدا همه منشا نفتی داشتند و یک نوع آنها در دسترس بود اما امروزه در انواع مختلف نظیر روغن کمپرسور، روغن انتقال حرارت، روغن دنده فشار قوی، روغن توربین و غیره تولید و استفاده میشوند که بسته به نوع کار دستگاه و قطعه ای که قرار است مورد روانکاری قرار گیرد از روغن مخصوص آن استفاده میکنند.
-
گریس صنعتی:
گریس صنعتی روانکاری است که نسبت به روغن قیمت مقرون به صرفه تری دارد و کم هزینه تر هم است. این ماده صنعتی به دو صورت معمولی و نسوز تولید می شود تا علاوه بر دستگاه های کم فشار، روانکاری دستگاه هایی که در فشار بالا دچار نشتی و آب بندی شدید شده اند و شرایط سختی برای روانکاری آنها وجود دارد را بر عهده گیرد. قدرت روانکاری این ماده ی صنعتی به مراتب دقیق تر و بالاتر از برخی روغن های صنعتی است.
اما از آنجا که در فشارهای بسیار بالا عملکرد پایینی دارند، گزینه مناسبی برای دستگاه هایی که در شرایط دمایی بالا کار میکنند به شمار نمی رود. هر چند پیشرفت صنعت، سبب تولید نوع خاصی از گریس ها شده که صرفا برای روانکاری دستگاه هایی با حرارت بالا، عملکرد خوبی را به وجود آورده است.
تا به امروز تعاریف گوناگونی برای گریس ارائه شده است که بهترین تعریف آن را می توان در موارد زیر خلاصه کرد که عبارت است از:
- گریس ماده ای جامد یا نیمه جامد می باشد که از مشتقات نفتی و صابون و یا با ترکیب چند صابون همراه با پرکننده تهیه شده و برای مصارف خاص کاربرد دارد.
- گریس ماده ای ژلاتنینی یا نیمه جامد است که از ترکیب یک پر کننده در داخل روغن تشکیل شده است و نیز سایر مواد جهت افزایش خاصیت و کارایی به کار می رود.
- در ساختار گریس روانکار از پر کننده ها استفاده می شود تا به قطعات متحرک چسبیده و تحت نیروی جاذبه یا فشار کارکرد از قطعه مجزا نگردد.
گریس ها از نظر گرانروی تنوع زیادی دارند و برای تولید انواع مختلف آنها یک فرمولاسیون واحد وجود دارد که فقط کم و زیاد بودن برخی مواد سبب تفاوت انواع مختلف این ماده ی صنعتی با دیگر روانکارها شده است. روغن پایه، غلظت دهنده ها و مواد افزاینده سه پارامتر اصلی تولید گریس هستند.
- روغن پایه: پایه و اساس گریس های صنعتی روغن های پایه هستند که منشا نفتی دارند و در دو نوع معدنی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند. بیش از هشتاد درصد حجم گریس صنعتی را روغن پایه تشکیل داده که علت پاکسازی و روان کنندگی قطعات و دستگاه های صنعتی استفاده از همین عنصر اصلی در گریس است.
- مواد افزاینده: همانطور که پیش تر هم اشاره کردیم آنچه سبب ایجاد تفاوت در گریس های صنعتی می شود، استفاده از افزاینده های مختلف است .مواد افزاینده صرفا برای دادن شاخصه ای خاص به گریس است. به عنوان مثال مواد بازدارنده خوردگی در گریس، جهت کنترل سایش قطعات مهم است؛ زیرا نباید فلزات به یکدیگر برخورد کنند که در غیر اینصور دچار سایش و فرسودگی زودرس می شوند. همچنین در مثال دیگر برای آن دسته از دستگاه هایی که دچار نشتی در فشار بالا شده اند از مواد افزاینده ی مقاوم در برابر حرارت استفاده میشود تا در شرایط دمایی ویژه عملکرد خود را از دست ندهند.
مواد افزاینده در انواع مختلف مثل مواد ضد آب، مواد ضد زنگ زدگی، مواد ضد رطوبت، مواد بازدارنده اکسیداسیون و… برای مدل های مختلف گریس به کار میرود.
گریس بهران یاقوت چیست؟
گریس بهران یاقوت یک گریس چند کاره با پایه ی معدنی است که همراه با مواد افزاینده و غلظت دهنده ها تولید میشود. این محصولات به صورت ep دارو بدون ep در گرید های 1، 2 و 3 تولید می شود. در واقع این گریس ها به گونه ای تولید شده است که دارای بافتی نرم است که همین بافت نرم شرایط را برای روانکاری بدون ایجاد سروصدا مهیا میکند. همچنین دارای الیاف بلندی است که برای روانکاری قطعات و ابزارآلات صنعتی در شرایط سخت در فشار و دمایی بسیار بالا آن را آماده میسازد.
بیشترین استفاده ای که از این گریس صنعتی می شود برای روانکاری یاتاق ماشین های صنعتی است. پس همانطور که در ابتدای محتوا در رابطه با کاربرد گریس عرض کردیم، این ماده ی صنعتی در برابر شرایط دمایی بالا عملکرد ضعیف تری نسبت به روغن های صنعتی دارد اما برخی از انواع مختلف آن به گونه ای تولید شده اند که در شرایط دمایی بسیار ویژه، حتی عالی تر از روغن ها هم عمل میکنند و علاوه بر روانکاری و خنک سازی، آب بندی قطعات را که از عهده روغن های صنعتی نیز خارج است به خوبی انجام میدهند.
گریس بهران یاقوت نوعی گریس مقاوم در برابر حرارت و دمای بالا است که در شرایط دمایی سخت، نشتی گیری و روانکاری پمپ را برعهده میگیرد. گریس بهران به علت برخورداری از مواد افزودنی مناسب، خاصیت تحمل بار بالایی دارد. علاوه بر آن پایداری حرارتی آن نیز بسیار زیاد است. از دیگر مزیت های این گریس میتوان به نقطه ی قطره شدن بالا و پایداری حرکتی عالی در محیط های مرطوب آن اشاره کرد.
شرکت نفت بهران توانسته با چند دهه کار مستمر و متوالی در زمینه ساخت انواع گریس بالاخص گریس بهران یاقوت 3 به تبحر بالایی برسد و این ماده صنعتی را در با کیفیت ترین حالت مطلوب تهیه و تولید کند.
توضیحات بیشتر در مورد گریس بهران یاقوت:
بهران با برخورداری از تاییدیه MAT آلمان یکی از بهترین تولید کننده های گریس صنعتی است که بر پایه و اساس صابون های لیتیومی همراه با مواد افزودنی دیگر تولید میشود. این نوع گریس ها در صنایع گوناگون، مصارف مختلفی دارد اما به طور ویژه تر در روانکاری شیرآلات و پمپ های کشویی مصرف عمده ای دارد و علاوه بر آن برای روانکاری سیستم و ابزارآلات نفتی و پالایشگاهی، به ویژه یاتاقان ماشین آلات صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
شرکت نفت بهران یکی از موفق ترین شرکت های حال حاضر تولید انواع گریس در کشور است، این کمپانی همواره با تکیه بر ساخت اقلام با کیفیت، از معتبرترین های بازار فروش گریس صنعتی است. گریس بهران یاقوت به گونه ای تولید شده است که در برابر فشار و دما مقاوم بوده و همچنین در شرایط دمایی بالا به هیچ نحوی عملکرد خود را از دست نمی دهد و به خوبی در برابر فشار از لرزش قطعات جلوگیری میکند تا آن ها را از هر آسیبی حفظ کند.
این گریس در انواع مختلفی به بازار ارائه میشود که از انواع پرفروش آن میتوان به گریس ep و گریس معمولی آن اشاره کرد. گریس ep به گونه ای تولید شده است که در شرایط دمایی بالا نسبت به گریس معمولی عملکرد بهتری از خود نشان می دهد. همچنین این گریس به نحوی است که در دمای بالا قطعات را حفظ میکند و در برابر رطوبت و آب هم مقاوم تر از دیگر روانکارها عمل مینماید.
آنچه در رابطه با گریس صنعتی بهران یاقوت و دیگر گریس ها حائز اهمیت است، داشتن مشخصات فنی برای برخورداری از کاربرد گریس بهران یاقوت در صنعت های مختلف است. گریس صنعتی دارای کدهای مختلفی هستند که داشتن کد مخصوص معطوف به تمام کالاهای بهران است.
کالاهای بهران اعم از روغن ها و گریس های صنعتی دارای کاتالوگ مشخصات فنی هستند که می توان به راحتی هر آنچه را که در باب این کمپانی و محصولاتش وجود دارد به خوبی در کاتالوگ ها مشاهده کرد. علاوه بر کاتالوگ نکته حائز اهمیت دیگری که در رابطه با گریس بهران یاقوت وجود دارد، ظرفیت معادل یابی بالای آن است همانطور که میدانید برای انواع مختلف گریس و روغن در صنعت از معادل های مختلفی استفاده می شود که در رابطه با کاربرد گریس بهران یاقوت نیز این مطلب صدق میکند؛ ممکن است گاهی گریس ها با بهترین برند تولیدی، بازهم نتواند، توقع و نیاز شما را برطرف کنند.
از همین رو میتوانید از معادل آن استفاده کنید و بسنجید کدام یک برای کار شما مناسب تر است. پس در صورت عدم دسترسی به گریس یاقوت بهران میتوانید از انواع معادل آن به جای گریس اصلی استفاده نمایید.
نکات مهم در مورد خرید گریس بهران یاقوت:
برای خرید گریس بهران یاقوت توجه کنید که حتما آن را از نمایندگی های تحت نظر خود کمپانی تولید کننده، تهیه کنید. این گریس در گرید 2،1 و 3 از نوع ep و بدون آن تولید می شود که هر کدام کاربرد مختص به خود را دارد.
همانطور که میدانید گریس به عنوان روانکار مناسب جهت افزایش طول عمر و کمک به عملکرد بهتر و بیشتر قطعات صنعتی تولید میشود. بدون استفاده از گریس عمر قطعات صنعتی کم میشود و اگر از گریس برای روانکاری قطعات استفاده نشود، کارایی و عملکرد ماشین آلات صنعتی به شدت پایین می آید. اما نکته مقابل آن این است که اگر از گریس با کیفیت و مناسبی برای روانکاری قطعات استفاده نشود یا گریس مورد استفاده از انواع بی کیفیت بازار باشد، پس مدتی گریس در قطعات رسوب میکند و با اکسایش، سبب زنگ زدگی و کاهش طول عمر ماشین آلات صنعتی میشود. از همین رو تهیه بهترین نوع آن، امری مهم و حیاتی است و همینطور توجه به اصل بودن آن هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
بهتر است این گریس را با مراجعه به نمایندگی و یا کمپانی نفت بهران تهیه نمایید و اگر امکان مراجعه حضوری برای شما وجود ندارد، می توانید از طریق درگاه های خرید و وب سایت های معتبری که توسط شرکت نفت بهران اعلام شده اند، اقدام به خرید این محصول صنعتی نمایید.
نکته دیگری که در رابطه با کاربرد گریس بهران یاقوت و به طور کلی تمام گریس های صنعتی، مهم قلمداد می شود، توجه به بهداشت و اصول استفاده از گریس است. هنگام استفاده از گریس بهتر است که از دستکش مخصوص استفاده نمایید و حدالامکان از تماس گریس با دست ممانعت کنید و در صورت هرگونه تماس دست با گریس به سرعت اقدام به شستشو دست ها با آب و صابون کنید و گریس را از سطح دست پاک کنید. همچنین آن را در ظرف بسته در مکانی مناسب نگهداری کنید تا از دسترس نور و حرارت مستقیم، دور بماند.
قیمت خرید گریس بهران یاقوت 3 یا سایر گرید ها بسته به مواد افزودنی که در آن به کار میرود متغیر است. همچنین قیمت خرید آن کاملا به مقدار و نوع گریسی که قصد تهیه آن را دارید وابسته است. اما برای آگاهی از قیمت محصولات بهران بخصوص انواع مختلف گریس یاقوت می توانید با مراجعه به سایت فیدار اویل لیست قیمت و کاتالوگ مصرف کالاها را مشاهده نمایید تا در پایان با انتخاب روانکار مناسب، محصولی متناسب با کارو نیاز خود را تهیه نمایید.
این محتوا با هدف معرفی یکی از محصولات پرفروش صنعتی شرکت نفت بهران تهیه و تولید شده است و هدف از ارائه این مطلب آشنایی شما با کاربرد گریس بهران یاقوت بوده است. در پایان امید است که این مقاله در جهت خریدی آسان و اقتصادی همراه مناسبی باشد.
بازرگانی روغن صنعتی فیداراویل با سال ها تجربه کاری در زمینه های فروش انواع روغن هیدرولیک و همچنین فروش روغن بهران اکسترا توربو دیزل 20W50، نیز فروش روغن بهران بردبار و سایر روانکار های صنعتی دیگر مشغول به کار است.
شما عزیزان می توانید برای پرسش تمامی سوالات خود از جمله قیمت و فروش بهران سمند ویژه 85w140 یا روغن واسکازین 140 با مشاوران و پشتیبانی آنلاین ما ارتباط برقرار کنید. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ صنعتی و زنجیر صنعتی می توانید به سایت فیدارگستر ما مراجعه نمایید.