گریس آنتی سیز

گریس آنتی سیز

گریس آنتی سیز چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

گریس آنتی سیز یک نوع روان کننده نیمه جامد است که برای جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی قطعات فلزی در برابر فشار و دما استفاده می شود. از ویژگی برجسته این گریس می توان به جدا کنندگی بالا آن بر روی متریال های متنوع اشاره کرد که به حالت خنثی عمل می کند. گریس های آنتی سیز معمولا از ذرات فلزی مثل مس یا مواد غیر فلزی مثل گرافیت تشکیل می شوند که بسته شرایط کاری و جنس قطعات انتخاب می گردند.

این محصول برای شرایط مختلف در انواع گوناگون تولید می‌ شوند که برخی از مدل‌ ها در برابر آب مقاومت زیادی از خود نشان می دهد. اما برخی دیگر از انواع گریس ها این خاصیت رو نداشته و با انتخاب نوع مناسب، ایمنی برای دستگاه ‌ها و قطعات خود نهایت ایمنی مورد انتظار را تامین می کنید و همچنین طول عمر آن‌ ها را افزایش می دهید.

ویژگی های گریس آنتی سیز شامل موارد زیر می شود:

  • مانع چسبندگی قطعات و قفل شدن آن ها می شود.
  • باز و بسته کردن قطعات به راحتی انجام می پذیرد.
  • از قطعات در برابر زنگ زدگی و خوردگی محافظت می کند.
  • در برابر آب و مواد شیمیایی مقاوم است.
  • اصطکاک و ساییدگی را کاهش می دهد.
  • در دما و فشار بالا عملکرد منناسبی دارد.

عمر متوسط کاری گریس‌ آنتی سیز در صورتی که در فضای آزاد استفاده شود، به مدت یک سال می باشد و اگر در فضای بسته همانند کارخانه ها استفاده شود، عمر متوسط این کالا به دو سال افزایش پیدا می کند.

گریس آنتی سیز مولیکوت

گریس آنتی سیز مولیکوت یکی از گریس های روانکاری ضد قفل، برای جلوگیری از چسبیدن و گیرپاژ سطوح فلزی در مصارف عمومی و صنعتی است. یک لایه از گریس آنتی سیز، برای استفاده در موتورها، سیستم‌های ترمز و دیگر قطعاتی که در معرض تغییرات دمایی شدید قرار دارند، می تواند آن ها از در برابر خوردگی و سایش محافظت کنند. پس یکی از اقدامات اصلی در حیطه روانکاری، استفاده از روان کننده مناسب و با کیفیت است.

گریس مولیکوت hsc plus یکی از انواع گریس آنتی سیز مولیکوت است که باعث سهولت کار و جلوگیری از آسیب دیدگی رزوه‌ها می گردد. این گریس یک نوع گریس آنتی سیز پایه مس است که از روغن پایه معدنی، غلظت دهنده و افزودنی های مخصوص ضد زنگ تولید می شود.

گریس آنتی سیز پایه مس یکی از روانکارهای پر استفاده می باشد که در حجم، گرید، برند و… متفاوت طراحی شده است. این گریس ها حاوی ذرات مس بوده و در دماهای بالا و محیط خورنده کارایی دارد. بنابر این گریس پایه مس، یک از مدل های گریس صنعتی است که برای حفاظت از اتصالات فلزی در شرایط سخت و دمای بالا و پایین استفاده می شود تا از اصطکاک، گیرپاژ و خوردگی قطعات جلوگیری کند.

کاربرد گریس آنتی سیز

اساسی ترین کاربرد گریس آنتی سیز در چه نوع قطعاتی می باشد؟ گریس آنتی سیز یک خمیر تعمیراتی است که با قدرت و عملکرد فوق العاده زیاد، برای روانکاری و سهولت در جدا سازی و جلوگیری از ساییدگی اتصال دهنده ها، فلنج، پیچ و سایر رابط های بست دار استفاده می شود. این گریس در تجهیزات دریایی، صنایع خودروسازی، توربین و موتورهای احتراق داخلی نیز کاربرد دارد.

عملکرد و کاربرد گریس آنتی سیز در قطعات مختلف، عبارتند از:

  • این گریس در دماهای بالا و محیط های خورنده از زنگ زدگی و قفل شدن پیچ و مهره جلوگیری می کند.
  • گریس آنتی سیز در آب بندی اتصالات لوله و فلنج و جلوگیری از خوردگی و چسبندگی آن کاربرد دارد.
  • در کاهش ساییدگی یاتاقان و بوشینگ نیز کاربرد مطلوبی دارد.
  • برای بهبود عملکرد و کاهش صدا از سیستم ترمز استفاده می شود.

انتخاب مناسب آنتی سیز مزایای زیادی را برای یک سیستم مهندسی شده دارد. گریس آنتی سیز زمانی عملکرد مناسبی دارد که استفاده از بقیه خمیرهای تشکیل شده از فلز، باعث به وجود آمدن واکنش الکترولیتی بر روی متریال شود.

معمولا این محصول برای موقعیت ها و شرایط سخت، در مکان‌ هایی که قطعه های مکانیکی با هم در تماس هستند و احتمال هر نوع ضربه خوردگی، اصطکاک و فرسایش قطعات زیاد است، مورد استفاده قرار می گیرد. اگر رسیدگی درستی به قطعات آن در محل‌ های تماس شکل نگیرد، به مرور زمان بر عملکرد و قدرت دستگاه تاثیر می گذارد و سیستم شما را دچار اختلال می‌ کند. در نتیجه باید رسیدگی‌ مرتب و متداولی داشته باشیم.

گریسکاری آنتی سیز

گریسکاری آنتی سیز

گریسکاری آنتی سیز با هدف جلوگیری از ساییدگی، خوردگی، زنگ زدگی و چسبندگی قطعات استفاده می شود. برخی از دستگاه ها بدون وجود گریس قادر به حرکت نیستند و گریس کاری در روان کردن قطعات، عملیات‌های نگهداری و تعمیرات و البته آب بندی کردن آن ها، نقش مهم دارد. گریس های آنتی سیز (ضد چسبندگی یا ضد قفل) جا پای محکمی در صنعت دارند و تا همیشه یکی از مهم ترین و البته ارزشمندترین روان کننده ها خواهند بود.

برای گریس کاری ابتدا نوع قطعه مورد نظر را در نظر بگیرید و سپس با توجه به شرایط کاری و محیطی آن سیستم، گریس را تهیه کنید. پس روانکاری با هدف کاهش اصطکاک، سایش و خوردگی در قطعات متحرک انجام دهید. مراحل گریسکاری آنتی سیز به شرح زیر می باشد:

  • آماده سازی و پاکسازی قطعات از آلودگی ها و گریس های قدیمی با استفاده پارچه یا برس
  • انتخاب گریس مناسب، قطع برق و…
  • آماده سازی ابزار مناسب و مشخص کردن نقاط گریسکاری
  • اعمال گریس به طور یکنواخت بر روی سطح با استفاده از اپلیکاتور
  • تمیزکاری نهایی و بازرسی دستگاه جهت عملکرد صحیح و عدم نشتی

نکته: برای مونتاژ یک اتصال دهنده معمولی، ضخامت گریس حدودا 0.1 میلی متر لازم است. در غیر این صورت، هنگام بستن پیچ و مهره، گریس اضافی از اتصال خارج می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *