بهترین روغن هیدرولیک آسانسور چه می باشد؟
در این پست می خواهیم بهترین روغن هیدرولیک آسانسور را معرفی کنیم. همانطور که میدانید روغن صنعتی از تنوع بسیار زیادی برخوردار است که یکی از مهمترین آن ها روغن هیدرولیک صنعتی می باشد. از آنجایی که سیستم های هیدرولیکی مثل آسانسور نیاز به محافظت دارند، بایستی قطعات هیدرولیکی آن را در فواصل زمانی معین با استفاده از روغنکاری ایده آل، حفاظت نمایید.
آسانسور و یا بالابر ها برای حمل افراد یا بارهای سنگین هستند که برای ایمن نگه داشتن و کاهش اصطکاک ما بین قطعات بایستی از روغن هیدرولیک صنعتی استفاده کنید.
روغنی که برای آسانسور در نظر دارید باید از ویژگی های شیمیایی و فیزیکی خوبی برخوردار باشد تا برابر شرایط محیطی و کاری مختلف پایداری خود را حفظ کند. مشخصات فیزیکی همان میزان گرانروی، نقطه اشتعال و غیره است و مشخصات شیمیایی نیز درصد مناسب استفاده از روغن پایه و افزودنی های خاص برای روغن مد نظر است. اگر بخواهیم بهترین روغن هیدرولیک آسانسور از برند های ایرانی معرفی کنیم، می توانیم به روغن بهران و روغن پارس نظیر روغن هیدرولیک پارس بابک 68 اشاره کنیم، ولی از برند خارجی، روغن شل جزء پیشنهادات ما به شما می باشد.
با استفاده از روغن هیدرولیک آسانسور، حمل و نقل به راحتی در دسترس قرار می گیرد. روغنی که در مقابله با آتش مقاوم مانده و از زنگ زدگی قطعات جلوگیری می کند، قطعاً بهترین روغن هیدرولیک آسانسور است. این نوع روغن ها غیر سمی بوده و دارای ضریب انبساط پایین، ویسکوزیته پایدار با تغییرات فشار و درجه حرارت می باشد.
روغن هیدرولیک ایرانی
بهران و پارس در زمینه کاری خود جزء بهترین تولیدکنندگان روغن صنعتی است گه در صورت استفاده از محصولات آن با اطمینان، طول عمر دستگاه خود را افزایش دهید. در ادامه بهترین روغن هیدرولیک آسانسور از برندهای ایرانی را معرفی می کنیم.
روغن هیدرولیک ایرانی از برند بهران:
- شاخص گرانروی: 95
- گرانروی: 8.5
- دانسیته در 15 درجه سانتی گراد: 885
- نقطه ریزش: 24-
- نقطه اشتعال: 220
- گرانروی در 40 درجه سانتی گراد: 11
- شاخص گرانروی: 150
- دانسیته در 15 درجه سانتی گراد: 878
- نقطه ریزش: 30-
- نقطه اشتعال: 218
روغن هیدرولیک ایرانی از برند پارس:
- شاخص گرانروی: 95
- دانسیته در 15 درجه سانتی گراد: 886
- نقطه ریزش: 21-
- نقطه اشتعال: 220
هر یک از روغن های روانکاری مذکور ویژگی های خاص خود را دارند؛ زیرا هنگام تهیه و تولید آن ها فرایندهای متفاوتی صورت گرفته است. هنگام انتخاب روغن هیدرولیک صنعتی به میزان ویسکوزیته، نوع سیستم، میزان گرما کارکرد و ویژگی هایی مثل مقاومت اکسیداسیون، میزان جذب رطوبت و خاصیت اسیدی روغن را بررسی کنید.
روغن هیدرولیک خارجی
روغن هیدرولیک خارجی در بخش های مختلف صنعت مثل صنایع فلزی کاری مورد استفاده قرار می دهیم تا موتور های کم قدرت و پر قدرت ماشین آلات هیدرولیکی را در بهترین حالت ممکن روانکاری کنند. از آنجایی که این روغن ها در گریدهای مختلفی ارائه می شوند، بایستی طبق شرایط و نوع تجهیزاتی که دارید بهترین روغن هیدرولیک آسانسور یا هر تجهیزات صنعتی دیگری مثل کوره، چرخ دنده و پرس را با دمای روان شدن مناسب تهیه نمایید.
shell tellus s3 m 46 یک نوع روغن هیدرولیک خارجی از برند شل است که برخی از مشخصات مهم آن عبارتند از:
- گرانروی کینماتیک در 100 درجه سانتی گراد: 6.8
- ویسکوزیته در 15 درجه سانتی گراد: 865
- نقطه ریزش: 33-
- نقطه اشتعال: 220
روغن های خارجی با برند معتبر عبارتند از:
- شل
- توتال
- موبیل
در صورت خرید روغن صنعتی، شما می توانید از برندهای ذکر شده روغن های خود را با بالاترین کیفیت از فروشگاه های معتبر تهیه کنید. اگر اطلاعات کافی در زمینه روانکارها ندارید بهتر است از کارشناسان خبره در این زمینه استفاده کنید؛ زیرا اشتباه در استفاده از روغن های صنعتی، خسارات زیادی برای دستگاه های صنعتی شما به وجود می آورد.
نکات مهم در تعویض روغن هیدرولیک آسانسور
آسانسور ها انواع مختلفی دارند که نوع و شرایط کارکرد آن در انتخاب روغن تاثیر می گذارد. برای تعویض روغن هیدرولیک آسانسور نیاز داریم بدانیم کدام قسمت به روانکاری احتیاج دارد و بسته به کارکرد آن می توان زمان تعویض را پیدا کنیم. در ضمن در دیتاشیت روغن و راهنمای دستگاه اطلاعات کافی از زمان تعویض، نحوه روغنکاری و دیگر مشخصات آورده شده است.
معمولاً برای آسانسور نیاز به روغنی با تغییرات نسبتا کم ویسکوزیته در هنگام تغییر دمای روغن داریم؛ چرا که دما با ویسکوزیته روغن رابطه عکس دارد یا اینطور بگوییم که با افزایش دما، ویسکوزیته کاهش پیدا می کند. هنگام انتخاب روغن برای آسانسور مواردی مثل حداقل و حداکثر دمای عملیاتی مجاز را در نظر بگیرید. زمان تعویض معمولا هر دو سال یکبار توسط سرویس دهنده آسانسور انجام می پذیرد اما اگر آسانسور در محیط گرم با ترافیک سنگین کار می کند، از قبل یک تست از روغن با شاخص ویسکوزیته بالا بگیرید.
همچنین اگر تمام بخش ها را روغنکاری می کنید می توانید ریل، کابل، موتور و سایر اجزای آسانسور را بررسی کنید و سپس نسبت به تعویض روغن هیدرولیک آسانسور اقدام کنید.