معرفی بهترین گریس پمپ دستی
بهترین گریس پمپ دستی چیست و برای چه کاربردهایی استفاده می شود؟ گریس پمپ یک ابزار مهم جهت روانکاری بهتر و راحت تر در ماشین آلات می باشد. این وسیله برای انتقال، تزریق و پاشش به قسمت های تجهیزات به کار می رود. گریس پمپ ها در صنایع مختلف برای روانسازی تجهیزات صنعتی سنگین، پمپ، کمپرسور، بلبرینگ، یاتاقان و چرخ دنده های استفاده می شود.
رونیکس برند ایرانی و یومتا و پرسول برند آلمانی است که شما می توانید از گریس پمپ های این شرکت ها استفاده کنید. البته نوع تجهیزات، نوع کاربری، میزان فشار، کیفیت، حجم مناسب، ضمانت کالا و انتخاب گریس صنعتی مناسب در انتخاب بهترین گریس پمپ دستی موثر است.
انواع گریس پمپ
انواع گریس پمپ شامل گریس پمپ دستی، برقی، بادی و… می باشد که برای کاربردهای مختلف از آن ها می توان استفاده کرد. گریس پمپ ها بر اساس منبع تغذیه، نوع مخزن و نوع نازل دسته بندی می شوند که در زیر انواع گریس پمپ بر اساس منبع اساس منبع تغذیه را معرفی می کنیم.
1. گریس پمپ برقی
گریس پمپ برقی یکی از ابزارهای مناسب برای روانسازی اتومات تجهیزات مکانیکی و صنعتی می باشد. این نوع ابزار آلات، گریس صنعتی را با استفاده از نیروی برق به قسمت های مختلف پمپ کرده تا مانع اصطکاک و خوردگی قطعات شود. این محصول یکی از تجهیزات کاربردی برای روانکاری دقیق و یکنواخت در فواصل زمانی معین به نقاط مورد نظر است که خود دارای مدل های متنوعی چون تک خطی، چند خطی و… می باشد.
گریس پمپ برقی یکی از روش های ایمن در گریس کاری است که به صورت خودکار فرایند روانکاری را انجام می دهد؛ زیرا به سیستم کنترل خودکار متصل می گردد. این گریس پمپ هزینه های تعمیر و نگهداری دستگاه را کاهش داده و باعث افزایش طول عمر آن می شود.
2. گریس پمپ دستی
گریس پمپ دستی یکی از انواع گریس پمپ است که به عنوان ساده ترین و کوچکترین ابزار آلات مکانیکی جهت پمپاژ گریس به نقاط مختلف دستگاه شناخته می شود. این گریس پمپ ها ساختار ساده ای دارند که برای کارگاه ها و صنایع مختلف بدون نیاز به برق می توان از آن به آسانی استفاده کرد. نوع دستی نسبت به سایرین، قیمت کمتری دارد و در مدل های مختلفی چون دسته اهرمی، تفنگی و کارتوجی طراحی می گردند.
- بهترین گریس پمپ دستی برای کارهای سبک، گریس پمپ دستی کارتوجی است که از کارتوج های یک بار مصرف استفاده می شود.
- بهترین گریس پمپ دستی برای نقاطی که دسترسی به آن سخت است از گریس پمپ تفنگی استفاده کنید.
این ابزار از بدنه فلزی، پیستون، اهرم، نازل و مخزنی برای نگهداری گریس طراحی و تولید شده که با حرکت رفت و برگستی، گریس از مخزن به بیرون منتقل می گردد.
3. گریس پمپ بادی
گریس پمپ بادی یکی از ابزارهای مطلوب برای پمپاژ گریس به نقاط مختلف دستگاه است که با نام گریس پمپ پنوماتیک هم شناخته می شود. این ابزار آلات با تنظیم فشار خروجی و استفاده از نیروی باد فشرده کار می کنند و قدرت و سرعت بالایی در عملیات روانکاری سنگین و صنعتی دارند. این محصول در مدل های مختلفی چون سطلی، بشکه ای و دستی تولید می شود.
گریس پمپ بادی برای روانکاری حجم بالایی از تجهیزات صنعتی به کار می روند و باعث کاهش خستگی اپراتور می گردد. این گریس پمپ به منبع هوای فشرده وصل شده و اپراتور با تنظیم فشار خروجی گریس، دستگاه را روانکاری می کند.
گریس کاری پمپ آب
ابتدا برای گریس کاری پمپ آب به دستورالعمل کارخانه سازنده توجه نمایید. سپس بهترین گریس پمپ دستی، تفنگی و برقی را تهیه کنید. نوع گریس پمپ در عملیات روانکاری بسیار مهم می باشد. اگر از قطعات سنگین و صنعتی استفاده می کنید از نوع برقی و تفنگی، در غیر اینصورت نوع دستی پاسخگوی نیازهای دستگاه می باشد.
برای نگهداری از تجهیزاتی چون پمپ آب، گریس کاری را انجام دهید. نحوه گریس کاری پمپ آب با گریس پمپ به شرح زیر می باشد:
- شرایط کاری و نوع قطعات را بررسی کرده و از گریسی مناسب و خواص ضد آب، ضد زنگ و… استفاده کنید.
- دستگاه بر دارید و مخزن آن را با گریس پر کنید.
- نقاط که به گریسکاری نیاز دارمد را علامت بزنید.
- با باز و بسته کردن دسته پشت پمپ، گریس تزریق می شود.
نکته: با استفاده از دسته پشت پمپ به گریس فشار وارد کنید تا هواگیری شود.
- سپس سری گریس پمپ را در نقطه مشخص فشار داده و اگر از گریس خور استفاده می کنید، صبر تا گریس به محل مورد نظر تزریق شود.