خرید و قیمت روغن صنعتی با کیفیت تضمینی

تصفیه روغن صنعتی

تصفیه روغن صنعتی

تصفیه روغن صنعتی برای چیست؟

تصفیه روغن صنعتی چیست؟ برای کنترل آلودگی در دستگاه از روغن تصفیه شده استفاده می شود. روغن آلوده خواص خود را از دست داده و برای روانکاری مناسب نیست. روغن های آلوده باعث خرابی تجهیزات و ماشین آلات شما شده و برای افزایش طول عمر دستگاه، حتما از روغن های با درجه خلوص بالا استفاده کنید.

تعویض به موقع روغن صنعتی و استفاده از برند معتبر با مواد پایه مرغوب و… از راه های تمیز نگه داشتن تمامی اجزای سیستم، جلوگیری از ورود آلاینده ها به روغن است. همچنین شما می توانید از فیلتر روغن در دستگاه استفاده کنید؛ چرا که برای حذف ذرات جامد، آب و گاز در تجهیزات مختلف از جمعه صنایع برق، معادن، خودرو و… تصفیه روغن صنعتی ضروری است.

همانطور که میدانید برای پاک کردن و از بین بردن آلودگی‌، آب بهترین گزینه است؛ اما در تجهیزات صنعتی که عموماً از فلز تولید می شوند، آب سبب آسیب رساندن به دستگاه های صنعتی و ایجاد خوردگی و زنگ زدگی در این ابزار آلات صنعتی می شود. از همین رو در صنعت به جای آب از روغن های مختلف صنعتی استفاده می شود که علاوه بر روانکاری، ویژگی های دیگری نیز بر عهده آن ها است.

دستگاه تصفیه روغن صنعتی

دستگاه تصفیه روغن صنعتی چیست؟ این دستگاه برای حذف مواد آلاینده آب و گازهای محلول در روغن های صنعتی است. این دستگاه به مخزن روغن سیستم وصل شده و فرایند تصفیه سازی را شروع می کند. دستگاه های صنعتی قابلیت پاکسازی روغن های گردشی و غیر گردشی که در انبار انباشته شده را دارد.

بنابر این دستگاه تصفیه روغن صنعتی همانند یک فیلتر قوی برای پاک سازی آلودگی های روغن در گردش است. این دستگاه می تواند ذرات آلاینده روغن را که در طی مسیرهایی که در سیستم چرخیده است، تصفیه کند. در نهایت مسیر عبور و روغن صنعتی، هر دو تمیز شده و از آلودگی مجدد جلوگیری می شود.

روش های تصفیه روغن صنعتی

روش های تصفیه روغن صنعتی

یکی از روش های تصفیه روغن صنعتی، استفاده از دستگاه تصفیه روغن صنعتی است که برای روغن های نو و کارکرده کاربرد زیادی دارد. از طرفی برخی از روغن های روانکاری دارای مواد افزودنی پاک کننده است؛ زیرا ورود آلودگی و ذرات خارجی می تواند خطرات زیادی را برای سیستم به وجود آورد. با این حال روغن های صنعتی به تنهایی نمی تواند آلودگی ها را دور کند و باید از فیلتر یا تجهیزات دیگر نیز استفاده کرد.

برای مثال روغن هیدرولیک برای انتقال نیرو در سیستم های هیدرولیکی بوده و به علت تحمل فشار بالا، تمیز بودن روغن بسیار مهم است. مواد پاک کننده در روغن هیدرولیک همانند فیلتر عمل کرده و ناخالصی ها را از بین می برد. این مواد باعث شده تا از ساییدگی و خرابی زودرس قطعات جلوگیری شود و طول عمر دستگاه را افزایش دهد. با گذشت زمان روغن کارکرده دچار آلودگی شده و خواص مواد افزودنی به مرور از بین می رود.

فیلترهای روغن هیدرولیک با حذف این آلاینده ها، به افزایش طول عمر پمپ ها و سایر اجزا کمک کرده و عملکرد سیستم را بهبود می بخشد. پس روغن صنعتی به مرور دچار آلودگی، رسوب و… می شود که در زیر نکات مهم بازیافت و روش های تصفیه روغن صنعتی را معرفی می کنیم:

  • با توجه به میزان آلودگی و بررسی نوع روغن و شرایط ظاهری، فیلتراسیون روغن صنعتی را انجام دهید.
  • برای جلوگیری از آسیب های جدی به دستگاه تصفیه با فیلتر مناسب ذرات و آلاینده های درشت تا سطح 20 میکرون را جدا کنید.
  • باید به پاکسازی کامل روغن و سطح استانداردهای بین المللی برسید.
  • تمیز شدن روغن صنعتی، تنها هدف از فیلتراسیون روغن صنعتی نیست و باید برای کاهش هزینه های ناشی از خرابی قطعات و افزایش طول عمر دستگاه انجام شود.

​​​​​گام زداریی روغن، خنثی سازی اسید چرب آزاد روغن، رنگ بری و بو گیری روغن را به طور کامل انجام شود که گام زدایی این مراحل به شرح زیر است:

  1. گام زدایی با آب و گام زدایی اسید فسفریک و اسید سیتریک برای پاکسازی صمغ های آن است. ابتدا روغن را با آب مخلوط کنید و میزان آب باید به مقداری کافی باشد تا با صمغ ترکیب شود تا با کمک نیروی گریز از مرکز از روغن خارج گردد.
  2. برخی از املاح منیزیم و کلسیم با آب خارج نمی شود که از همین رو برای تکمیل فرایند از اسید استفاده می کنند. برای این نوع تصفیه، روغن با در درجه حرارت 80 الی 150 درجه سانتی گراد گرم شده و 1 الی 0.2 % اسید فسفریک با غلظت 75 درصد را به آن اضافه می گردد و با هم زدن آن سایر گام یا صمغ های موجود در روغن صنعتی خارج می شود.

تصفیه روغن صنعتی به روش دستی

تصفیه روغن صنعتی به صورت دستی می‌تواند فرایندی زمان بر است، اما می تواند برای شما کارساز باشد که زیر آن را شرح می دهیم:

  • روغن را در ظرف مناسب شیشه ای یا پلاستیکی با درب محکم، تمیز، ضد آب و ضد حرارت جمع آوری کنید.
  • سپس روغن جمع آوری شده را در ظرف ذخیره انتقال دهید و مواد جامد، معلق و… را با استفاده از صافی یا فیلتر روغن خارج کنید.
  • برای جلوگیری از ورود آلودگی و هوا درب آن را محکم ببندید و روغن را در محل خشک و خنک نگهداری کنید.
  • می توانید از ترکیب بازدارنده برای جلوگیری فساد و اکسیداسیون استفاده کنید. (مقدار و تعداد به حجم و نوع روغن دارد)
  • خنک سازی روغن باید در فرآیند تصفیه انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *