انواع گریس پمپ صنعتی چیست؟
در این مقاله از سایت فیدار اویل، قصد بر این داریم تا با انواع گریس پمپ صنعتی و کاربرد های آن آشنا شوید. با سرعت گرفتن دستگاه های صنعتی حین کار در کارخانه ها و دیگر عوامل محیطی، به راحتی دچار حرارت بسیار زیادی می شوند که این حرارت می تواند از حدود 100 الی 250 درجه سانتی گراد را نیز شامل شود.
مصرف کنندگان با استفاده از گریس پمپ صنعتی می تواند در گستره دمایی مختلف، تجهیزات خود را در هر نقطه دلخواه از ماشین روانکاری نمایند.
انواع گریس پمپ صنعتی در سایز ها و مشخصات مختلفی ارائه می شوند که عبادرتند از:
- گریس پمپ سطلی: در ظرفیت های مختلف برای دستگاه هایی چون پمپاژ گریس با فشار بهینه قابل مناسب می باشد.
- گریس پمپ بشکه ای: نوعی پمپ قابل حمل و کاربردی جهت انتقال گریس از بشکه به مخزن می باشد.
- گریس پمپ برقی: یک محصول بی صدا که برای ایجاد فشار از این پمپ قدرتمند با مصرف انرژی بهینه استفاده می کنند.
- گریس پمپ نقطه ای: یک پمپ با حالت آماده باش جهت روانکاری قطعات در حال کار
- گریس پمپ بادی: یک پمپ فشار قوی که با ایجاد فشار هوا ثابت، گریس را از میان خطوط عبور میدهد. از این محصول ایده آل با نام گریس پمپ پنوماتیک یاد میشود که در سیستم های روانکاری نظر کمپرسور هوا استفاده می شود.
- گریس پمپ دستی: به دو صورت تفنگی و اهرمی تولید میشود که برای بخش های محدود و کوچکتر قابل استفاده است.
گریس پمپ چیست؟
گریس پمپ چیست؟ همانطور که می دانید گریس ها موادی نیمه جامد برای روانکاری، کاهش اصطکاک و ساییدگی در قطعاتی مثل پمپ استفاده می شوند. از طرفی برای انتقال سیالاتی با غلظت بالا، گریس به تنهایی پاسخگوی نیاز شما نمی باشد و از گریس پمپ، نوعی پمپ روانکاری برای تجهیزات صنعتی استفاده می کنیم.
بنابراین وظیفه گریس پمپ چیست؟ از طریق گریس پمپ می توانید تزریق و جا به جایی گریس را در صنایع مختلف انجام دهید. از انواع گریس پمپ صنعتی برای انتقال حجم بسیار بالا گریس استفاده می شود.
گریس ها در جایی به کار می روند که نیاز به کاهش اصطکاک و روانکاری باشد. شما می توانید از انواع گریس صنعتی برای این پمپ ها استفاده کنید؛ زیرا نسبت به کارایی بالایی که دارند، از قیمت پایینی برخوردار بوده و از مواد روغن پایه، غلیظ کننده و مواد افزودنی خاص تشکیل شده است. غلیظ کننده ها باعث چسبندگی زیاد روغن پایه و مواد افزودنی باعث تقویت آن شده و همچنین باعث تغییر حالت روغن ها به صورت نیمه سیال می شود. معمولاً جنس آن ها از صابون های متالیک بوده و همین امر سبب بهبود بیشتر کارایی این روانکار می شود.
مزایا و کاربرد گریس پمپ
از مزایا و کاربرد گریس پمپ میتوان گفت که از این پمپ برای سیستم روانکاری چند نقطه ای استفاده می شود تا گریس کاری کارامدی را داشته باشد؛ یعنی دیگر نیازی به صرف وقت جهت روانکاری تمام نقاط تجهیزات نیست و از طریق انواع گریس پمپ صنعتی میتوان مقدار مشخصی از گریس را در نقاط خاص استفاده کنید.
این مزایا شامل انواع گریس پمپ صنعتی است و فقط انتخاب مناسبی از اندازه پمپ داشته باشید. برای مثال پمپ های کوچک، ظرفیت کمتری دارند و نوع بزرگتر می تواند تا 180 کیلوگرم گریس را در خود نگه دارد، بنابراین تنوع زیادی دارند و برای گریس هایی با گرانروی متفاوت استفاده می شوند.
همچنین با نگهداری گریس در مخزن در طول روز یا هفته ها زمان روانکاری را کاهش داده و همینطور در هزینه های تاسیساتی خود صرفه جویی کنید. از دیگر کاربرد گریس پمپ، افزودنی های مفیدی است که در گریس وجود دارد و هنگام استفاده ماندگاری تجهیزات شما را افزایش می دهد.
انتخاب گریس پمپ صنعتی
قبل از انتخاب انواع گریس پمپ صنعتی به کاربرد آن دقت نمایید؛ به عبارتی اگر در طول روز و هفته تعداد روانکاری زیادی دارید می توانید از گریس پمپ صنعتی بزرگتر استفاده کنید. اینکار باعث شده حجم بیشتری از گریس را در مخزن ذخیره کنید و هر تعداد نقاطی که نیاز گریس کاری دارد را بدون اتلاف وقت روانکاری کنید.
قبل از انتخاب گریس پمپ صنعتی، آن را متناسب با نوع و حجم گریس انتخاب نمایید، معمولاً مواد معدنی کاربرد بیشتری در صنعت دارند؛ زیرا مواد شیمیایی در ساخت آن کمتر استفاده شده است و عمر دستگاه را بالا خواهد برد.
هنگام خرید گریس به دستگاه و قطعه مورد نظر هم توجه نمایید. پس برای بهره وری از تمام مزایا بهتر است قبل از خرید این ابزار، ابعاد و نوع کاربری، مشخص کردن حجم گریس و تعداد نقاط گریس کاری را در نظر بگیرید.