گریس نسوز چیست

گریس نسوز برای پیچ و مهره

گریس نسوز برای پیچ و مهره

معرفی بهترین گریس نسوز برای پیچ و مهره

در این محتوا قصد بر این داریم تا با معرفی گریس نسوز برای پیچ و مهره، روانکاری را به آسانی و بدون مشکل انجام دهید. از آنجایی که گریس نسوز یک محصول نیمه جامد است، به راحتی به قطعه می چسبد و در شرایط کاری مختلف دچار فروپاشی نمی شود.

اگر چه پیچ و مهره نیازی به روانکاری گریس هایی با تحمل درجه حرارت خیلی بالا را ندارند ولی در برخی موارد قطعات در مقابل گرمای شدید یا ساییدگی قرار می گیرد و بایستی از پیچ و مهره آن در مقابل عوامل مخرب محافظت نمود. هر گریس با خواص شیمیایی و فیزیکی منحصر به فرد خود جهت روانسازی قطعه ای خاص تولید می شود.

منظور از خواص فیزیکی گریس ها چیست؟ خواص فیزیکی شامل گرید، نوع کاربرد، حداقل و حداکثر دمای مجاز عملیاتی، نوع روغن پایه و مواد افزودنی می باشد. گریس ها از نظر گرانروی به گریدهای متفاوتی تقسیم می شوند که از طریق اعداد و حروف می توانید به آن دست یابید.

منظور از خواص شیمیایی چیست؟ خواص شیمیایی گریس شامل ترکیبات گریس می شود که منظور درصد و نوع غلیظ کننده یا صابون، روغن به کار رفته در آن است.

گریس ها از پایه های زیر تشکیل می شوند:

  • سدیم
  • لیتیوم
  • آلومینیوم
  • کلسیم
  • گرافیت
  • سیلیکون
  • مس

بهترین گریس نسوز برای پیچ و مهره استفاده از گریس نسوز سیلیکونی است که شما می توانید از گریس سیلیکونی مولیکوت استفاده نمایید. محصولات این برند با درجه کیفی بسیار بالا ساخته شده است که گریس های سیلیکون یا گریس دی الکتریک در مدل ها مختلف دیگر برای روانسازی پمپ و کمپرسور هم استفاده می شود.

گریس نسوز سیلیکونی

در دنیای امروزی سیلیکون را به عنوان عنصر ارزشمندی دانسته که وجود آن در گریس صنعتی مزایای زیادی را با خود به همراه دارد. گریس نسوز سیلیکونی نظیر گریس مولیکوت 111 با رنگ سفید از مواد روغن پایه معدنی یا سیلیکون، غلظت دهنده و مواد افزودنی ساخته شده که باعث کاهش ساییدگی در اتصالاتی مثل پیچ و مهره می شود.

گریس نسوز برای پیچ و مهره بر پایه سیلیکون انتخاب مناسبی برای روانکاری اتصالات، شیرآلات و غیره است. بنابراین اگر به محصول روانکار ضد آبی نیاز دارید که به راحتی به تجهیزات و قطعات بچسبد و علاوه بر این موارد، آنتی اکسیدان هم باشد از گریس مولیکوت 111 پایه سیلیکون استفاده کنید. گریس سیلیکونی مولیکوت برند مولیکوت تا حدود زیادی در آب بندی قطعات کمک می نماید. بیشترین کاربرد آن در قطعات صنعتی مثل کاسه نمد، مهر و موم سیستم های تحت فشار، پیچ و مهره، شیرالات فلزی، پلاستیکی و فلزی است.

گریس نسوز گرافیتی

گریس نسوز گرافیتی

گریس نسوز گرافیتی یکی از گزینه های موثر در روانکاری ماشین آلات و تجهیزات است که در برخی از مدل های گریس نسوز برای پیچ و مهره استفاده می شود. برای مثال گریس مولیکوت 1000 اهمیت بسزایی در افزایش طول عمر و کارایی اتصالات پیچ و مهره دارد. گریس گرافیتی از برند مولیکوت به رنگ سیاه بوده و برای خودرو سازی و قطعات یدکی در تولیدات صنعتی مفید واقع می شود.

در مجموع می توان گفت گریس گرافیتی مولیکوت به عنوان یک گریس قدرتمند برای دستگاه ها یا سیستم های تحت فشار بالا و ضد آب محسوب می شود که در تجهیزات زیر قابل استفاده است:

  • قطعات تجهیزات دریایی
  • استفاده در انواع جرثقیل های سقفی، دروازه ای و غیره
  • سیستم های راه آهن با دمای کاری حدود 60 درجه سانتی گراد
  • روانکاری اکسل خودرو ها
  • نورد فولاد

گریس گرافیتی یک ماده معدنی با خاصیت روانکاری بسیار خوب است تا اتصالاتی که تحت شرایط سخت قرار دارند را از خوردگی و ساییدگی محافظت کند. یکی از پیشنهادات ما به شما گریس مولیکوت 1000 است، این محصول از ترکیبات گرافیت، روغن معدنی، صابون و افزودنی های خاص ساخته شده و به عنوان بهترین گریس نسوز گرافیتی برای حفظ و اجرای بهینه تجهیزات کارایی دارد.

گریس نسوز درجه یک

به طور معمول تحمل دمایی گریس ها در حدود 120 تا 150 درجه سانتی گراد است که اگه بر اساس پایه گریس این اعداد فرق می کند. مثلا گریس لیتیوم ساده بین 120 تا 135 درجه، کمپلکس آلومینیوم 130 تا 150 و کپلکس لیتیوم 150 تا 180 درجه می باشد. در زیر 4 تا برند ایرانی و خارجی را معرفی کرده ایم که انواع گریس نسوز درجه یک را تولید می کند:

  • گریس مولیکوت
  • گریس شل
  • گریس فوکس
  • گریس بهران

احتمال خوردگی اتصالات یا پیچ و مهره های فلزی زیاد است و برای رفع این مشکل از گریس نسوز درجه یک استفاده کنید. همچنین برای جلوگیری از ورود ذرات گرد و خاک به داخل قطعات استفاده از گریس نسوز برای پیچ و مهره ضروری است. گریس های نسوز در دما کاری مختلف ارائه می شوند که معمولا گریس های خارجی نسبت به برندهای داخلی تحمل پذیری دمایی بالاتری دارند و برای اطلاع از حداکثر و حداقل دما می توانید دیتاشیت گریس مورد نظر را مشاهده کنید. با مطالعه میزان تحمل پذیری گریس از سوختگی یا یخ زدن آن جلوگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *