گریس نسوز چیست

اسپری گریس نسوز چیست

اسپری گریس نسوز چیست

اسپری گریس نسوز چیست و چه کاربردی دارد؟

در این پست قصد داریم تا اطلاعاتی از گریس نسوز و اسپری گریس نسوز را ارائه دهیم. ابتدا باید بگوییم که اسپری گریس نسوز چیست و برای چه کاربردهایی استفاده می شود؟ نوعی اسپری روان کننده برای کاربردهای مختلف است. این روانساز ها کاربرد زیادی در قطعاتی مثل بلبرینگ، اهرم، چرخدنده و غیره دارند.

گریس یکی از انواع گوناگون روانکار صنعتی بوده که در این محتوا قرار است، در رابطه با آن اطلاعاتی دقیق و کارشناسی شده ای را ارائه نماییم تا این ماده صنعتی را به خوبی شناسایی کنید و از مزایا آن با خبر شوید. از همین رو بهتر است این مقاله را تا پایان مطالعه کرده و قبل از اقدام به خرید گریس نسوز با آن آشنا شوید.

روانکاری و حرکت نرم میان سطوح قطعات یکی از مهمترین عوامل در طولانی تر شدن عمر سیستم و تجهیزات مختلف است که می توانید فواید آن را مشاهده نمایید. در کل اسپری گریس نسوز هم مثل سایر روانکارها از ویژگی های زیر برخوردار است:

  • محافظت از خوردگی و زنگ زدگی قطعات
  • جلوگیری از اصطکاک زیاد
  • حفاظت از سطوح فلزی و کاهش ساییدگی مابین قطعات
  • مقاوم در برابر دما و فشار بالا
  • در اثر گرما چکه نکند
  • مقاومت در برابر اکسیداسیون

پس اسپری گریس نسوز چیست؟ اسپری گریس نسوز برای پوشاندن سطوح قطعات مکانیکی است تا با استفاده از آن سرعت روانکاری قطعات بیشتر شود. از گریس نسوز می توان قطعات متحرک و ثابت را به راحتی روانکاری کرد. اسپری گریس به طور یکنواخت بر روی سطوح پخش شده و قطعات را برای کار آماده می کند.

انواع گریس

انواع گریس صنعتی در اصل روان کننده قطعات صنعتی بوده که در تمامی طیف های صنعت کاربرد دارد. این روانکارها از انواع مختلفی نظیر گریس نسوز و گریس معمولی تشکیل شده است. در حالت کلی این محصولات به صورت نیمه جامد یا ژلاتینی هستند ولی نوع دیگری این دو را می توانید به صورت اسپری خریداری نمایید.

بلبرینگ ها و قطعات در صنعت به دلیل کار گسترده ای که دارند و میبایست به طور منظم در شرایط سخت کار کنند. در واقع وجود یک روانساز مناسب برای محافظت از این قطعات صنعتی امری بسیار ضروری و مهم بوده که این وظیفه بر عهده روغن و گریس صنعتی می باشد.

روانکاری که خریداری می کنید، بایستی کیفیت بالا و قیمت مناسبی داشته باشد. البته کارایی هر یک از انواع اسپری گریس، بر اساس ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن متفاوت بوده، پس در انتخاب خود دقت کنید.

اگر از امکان روانکاری با سایر روانکار ها نظیر روغن صنعتی را ندارید، می توانید از اسپری گریس نسوز با توانانی تحمل دمای بالا، استفاده کنید. این محصولات امکانات فوق العاده ای چون درزگیری، آب بندی قطعات مکانیکی و جلوگیری از ورود آلاینده های خورنده را به داخل قطعات را فراهم می کند.

بهترین گریس نسوز چیست و چه فرقی با روغن دارد؟

بهترین گریس نسوز

در این قسمت از مقاله اسپری گریس نسوز چیست، قصد داریم با معرفی بهترین گریس نسوز، شما را در خرید محصولات روانکاری مناسب راهنمایی کنیم. گریس صنعتی را می توانیم برای مصارف عمومی استفاده کنیم؛ یعنی گریس هم برای مصارف صنعتی و هم خانگی کاربرد دارد. فرق گریس با روغن در این است که وظیفه ی خنک کنندگی فقط توسط روغن های صنعتی اعمال می شود و از گریس نسوز، اغلب برای نشتی گیری و روانکاری استفاده می شود.

بهترین گریس نسوز از برند های خارجی و ایرانی عبارتند از:

  • گریس نسوز مولیکوت
  • گریس نسوز فوکس
  • گریس نسوز شل
  • گریس نسوز بهران
  • گریس نسوز skf

اولین نکته ای که از اهمیت فراوانی در هنگام روانکاری با گریس برخوردار بوده، این است که این ماده ی صنعتی مصرف کمتری نسبت به روغن دارد؛ یعنی تعداد دفعاتی که از گریس ها استفاده می کنیم نسبت به سایر روانکار ها کمتر بوده و همین امر باعث کاهش تعمیرات دستگاه و صرفه جویی در هزینه ها می شود.

پس هنگام خرید این محصولات بدون نشت، آن را با دقت فراوان از شرکت های معتبر خریداری کنید. در غیر این صورت آسیب های جبران ناپذیری به تجهیزات شما وارد می کند.

مواد تشکیل دهنده گریس نسوز

مواد تشکیل دهنده اسپری گریس نسوز چیست؟ انواع گریس از روغن پایه، غلیظ کننده و افزودنی ساخته شده که روغن پایه بیشتر گریس ها مینرال است. این روغن پایه هزینه کمتری داشته و در صنعت کارایی خوبی دارد. یکی دیگر از روغن های پایه، سنتتیک است که در شرایط دشوار، نسبت به مینرال پایداری بیشتری دارد.

  • روغن پایه: از روغن معدنی تشکیل شده که در دمای کم یا بالا، پایداری مطلوبی دارد.
  • غلیظ کننده: عموماً از صابون فلزی بوده، این ماده از لیتیوم، کلسیم، سدیم، آلومینیوم تشکیل شده است.
  • مواد افزاینده: از افزودنی هایی چون بازدارنده اکسیداسیون، مواد ضد سایش و غیره استفاده می شود.
این محصولات در نهایت تاثیر زیادی بر افزایش ماندگاری ابزارآلات شما می گذارد؛ زیرا این روانکار ها به علت مقاومت بالا در مقابله با زنگ زدگی، مانع اکسایش و رسوب در قطعات می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *