گریس صنعتی

مواد تشکیل دهنده گریس

کاربرد گریس بهران یاقوت

قبل از اینکه به جزئیات مواد تشکیل دهنده گریس بپردازیم بهتر است تعریفی از گریس داشته باشیم:

گریس از مواد جامد یا نیمه جامد تشکیل شده است که از ترکیبات نفتی و صابون یا ترکیب چند صابون با یک پر کننده یا بدون پر کننده می باشد که برای مصارف خاص کاربرد دارد. همچنین گریس ماده ای است که از ترکیب یک پر کننده در داخل روغن تشکیل شده است که برای افزایش خاصیت آن ممکن است سایر مواد به آن اضافه و به کار برده شوند.

گریس یک ماده روانکاری می باشد و برای اینکه بتواند به قطعات متحرک بچسبد و در اثر نیروی جاذبه یا فشار کارکرد از قطعه جدا نشود از پر کننده در ساختار آن استفاده می شود.

نحوه تولید گریس:

برای تولید گریس از صابون فلزی استفاده می شود به این صورت که در ابتدا صابون فلزی که ترکیب آمینو اسید و قلیایی فلزی است در دستگاه مخصوص قرار گرفته و روانساز به آن اضافه می شود. قابل توضیح است که برخی از انواع گریس دارای صابون فلزی نمی باشند و برای غلیظ کردن، خاک معدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص فیزیکی و شیمیایی گریس:

در خواص فیزیکی گریس، گریس ها به 6 گروه اطلاعاتی تقسیم بندی می شوند:

  1. نوع کاربرد گریس
  2. گرید گریس
  3. مواد افزودنی به کار رفته
  4. نوع روغن های پایه سنتیک
  5. حداقل دمای مجاز عملیاتی
  6. حداکثر دمای مجاز عملیاتی

در خواص شیمیایی گریس ها، از مخلوط یک غلیظ کننده همچون صابون فلزی با یک روانساز مثل روغن ساخته می شود.

کاربرد ها و نقاط قوت گریس ها:

  1. استفاده از گریس در کاهش هزینه و تعمیرات مؤثر است زیرا تعداد دفعات روانکاری با گریس در مقایسه با روغن کمتر می باشد.
  2. گریس از ورود گرد و خاک یا خروج برخی مواد از ماشین آلات جلوگیری می کند.
  3. روانکاری با گریس در آب بندی قطعات در کاهش هزینه ها بسیار مؤثر است.
  4. مدت زمان روانکاری با گریس در مقایسه با روغن بسیار بیشتر می باشد زیرا گریس به صورت آب بندی در قطعه باقی می ماند و طول عمر آن با قطعه یکی است.
  5. برای جلوگیری و پیشگیری از زنگ زدگی قطعه هنگامی که از آن قطعه استفاده نمی شود و روانکار آن خارج می شود می توان از گریس استفاده کرد.
  6. اغلب گریس ها اشکالات روانکاری در مجاورت با آن را حل می کند.
  7. تعدادی از گریس ها در زمان شروع دستگاه، اصطکاک کمتری را ایجاد می کنند.
  8. گریس ها به صورت یک لایه نرم که بین قطعات قرار می گیرند، باعث می شوند که صدا و ارتعاشات کاهش پیدا کنند و کارکرد روان در بعضی دستگاه ها مانند چرخ دنده های بزرگ را باعث می شوند.
  9. گریس ها در دستگاه هایی که مدام در فشار زیاد، دمای بالا و سرعت پایین کار می کنند بهتر عمل می کند.
  10. گریس در جاهایی که ماشین آلات به شدت ساییدگی و خوردگی دارند کاربرد بهتری دارد.
  11. اکثر گریس ها در دماهای متغیر کاربرد زیادی دارند.
  12. در طراحی یاتاقان های ماشین آلات، گریس در مقایسه با روغن، کاربرد مؤثرتری دارد زیرا استفاده از روغن دارای هزینه بالایی می باشد.

نقاط ضعف گریس ها:

  1. گریس ها در زمان کارکرد دستگاه ها باعث خنک شدن آن ها نمی شوند.
  2. گریس ها به آسانی در مجاری دستگاه ها نفوذ پیدا نمی کنند.

توضیحات کلی در مورد مواد تشکیل دهنده گریس:

مواد اصلی تشکیل دهنده گریس صابون و روغن معدنی می باشد به این صورت که 70 درصد گریس را روغن معدنی تشکیل می دهد. روغن معدنی در کیفیت گریس بسیار مهم است.

دیگر ماده اصلی تشکیل دهنده گریس صابون است که بر اساس انواع کاربرد های گریس در انواع مختلفی تولید می شوند.

گریس از ترکیب مواد صابونی و روغن با استفاده از حرارت تولید می شود. همچنین از مواد افزودنی برای تولید گریس می توان نام برد که همین مواد افزودنی باعث مقاومت در برابر خوردگی، ساییدگی، افزایش خاصیت چسبندگی و … می شوند.

در کل سه مؤلفه مهم در انواع گریس وجود دارد که گریس روان کننده را تشکیل می دهند که عبارتند از:

  • روغن پایه
  • ضخیم کننده یا سفت کننده
  • افزودنی ها

روغن پایه و مواد افزودنی اجزا اصلی تشکیل دهنده گریس می باشند این دو جز در کیفیت و کارایی گریس تاثیر مهمی دارند و ضخیم کننده ها، روان کننده را در خود نگهداری می کنند.

مواد تشکیل دهنده گریس چه تاثیری بر روی عملکرد آن دارد؟

گریس دارای انواع متفاوتی است که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های خاص خود می باشند به طور مثال گریس نسوز دارای خاصیت روانکاری در حرارت بالا را دارد.
این محصول صنعتی با توجه به اینکه یک روانکار هست مانند روغن صنعتی عمل می‌کند و برای روانکاری انواع قطعات صنعتی از جمله بلبرینگ و محصولاتی مثل زنجیر صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

این گریس در برند های متفاوتی نیز در بازار وجود دارد که هر کدام از آن ها دارای مواد تشکیل دهنده خاصی می‌باشند به‌ طور مثال گریس توتال دارای خاصیت های روانکاری پر قدرت ور دمای متفاوت می باشد.

درباره شرکت و سایت بازرگانی ما:

شما با مراجعه به فروشگاه سایت می توانید در آنجا اطلاعاتی مثل قیمت محصولات را کسب کنید مهم ترین محصولات ما روغن بهران توربو دیزل و انواع پرطرفدار آن مثل خرید و فروش روغن بهران اکسترا توربو دیزل 20W50 ، روغن توربو اکسترا است که می توانید آن ها را تهیه کنید کافی است برای خرید محصولات پر طرفدار مثل روغن کمپرسور vdl 68 و یا  خرید و فروش انواع روغن بهران برش به لینک های داده شده رفته و خرید خود را ثبت کنید و سوالات خود را در مورد خرید و فروش انواع روغن صنعتی هیدرولیک و روغن انتقال حرارت بهران با ما در میان بگذارید.

در سایت بازرگانی روغن صنعتی فیدار اویل قادر به خریداری انواع محصولات صنعتی هستید و می توانید از ویژگی محصولات مثل قیمت روغن صنعتی و قیمت دیگر محصولات  مثل قیمت واسکازین 140 بهران اطلاعات لازم را کسب کنید.

علاوه بر آن برای خرید و فروش گریس مولیکوت ، دریافت لیست قیمت خرید و فروش گریس گرافیتی و شناخت ویژگی هایی از محصولات در هنگام خرید و فروش گریس سیلیکونی می توانید با پشتیبان های فیدار اویل در ارتباط باشید.
همچنین می‌توان در صفحه چت آنلاین با ما در ارتباط باشید و سوالات خود را در آنجا مطرح کنید.

شرکت بازرگانی روغن صنعتی فیدار اویل علاوه بر توزیع روغن  صنعتی و گریس ها در زمینه های مختلفی از جمله انواع بلبرینگ، زنجیر صنعتی در خدمت مشتریان گرامی می باشد. این شرکت بزرگ به همه مشتریان عزیز تضمین می دهد که در بازه زمانی کوتاه محصولات انتخابی آن ها را به سراسر نقاط ایران ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *