معرفی گریس نسوز پارس لیتیوم EP1
یکی از محبوب ترین گریس های موجود در امور صنعتی را می توانیم به گریس نسوز پارس لیتیوم EP1 اختصاص داده که در ماشین آلات سنگین و پر فشار بیشترین کارایی را دارند.
مواد افزودنی نوع EP1 که در این محصولات استفاده شده به راحتی قادر است فشار های بالا را به طور کامل خنثی سازد تا مانع آسیب های احتمالی در تجهیزات دستگاه شود، زیرا لیتیوم فلزی بوده که در مقابله با افزایش دما هرگز دچار واپاشی نمی شود و همچنین در مجاورت با آب آسیب پذیری کمتری خواهد داشت.
به همین علت گریس های لیتیومی نسبت دو گریس (سدیم و کلسیم) قیمت گرانتری داشته که با این حال از کاربرد های بیشتری نیز برخوردار بوده، اما مدل های EP دار گریس خریداران بیشتری دارد چرا که علاوه بر خواص لیتیوم یک قابلیت مهم یعنی؛ کاهش تنش مکانیکی به دلیل وجود ای پی را دارا می باشد.
گریس پارس لیتیوم EP1 چه کاربردی دارد؟
عمده ترین کاربرد های گریس های نسوز لیتیوم به حالت پودر در آمدن آن در صورت افزایش درجه حرارت است که آن را ضد اشتعال ساخته و چسبندگی بسیار مطلوبی را از خود نشان داده است، گریس نسوز پارس لیتیوم EP1 دارای خواص زیر می باشد :
- عدم ورود آلودگی به درون تجهیزات
- جلوگیری از سایش
- تحمل پذیری خوب دما
- ضد رطوبت
با گذشت زمان که از این گریس برای قطعات دستگاه خود کرده اید متوجه دوام پذیری بالای آن خواهید شد که هنگام حرکت و چرخش قطعات در سرعت های بالا به هیچ عنوان به اطراف پخش نشده و از روی سطوح دیر تر کنده می شود.
دقت کنید این محصول در سه درجه بندی مختلف (NLGI) به فروش می رسد که باید بگوییم 90 درصد مشخصات آن یکسان است، همچنین میزان نفوذ پذیری کارکرد آن از عمده ترین تفاوتی است که در ادامه با آن ها آشنا خواهید شد.
گریس چند کاره پارس لیتیوم EP1 :
یکی از خوبی های گریس های چند منظوره این است که برای انواع ماشین آلات کوچک و بزرگ که در محیط بسته یا نیمه بسته با انواع و اقسام آلودگی ها کارایی دارند، برای این که عملکرد دستگاه هنگام روانکاری بهبود یابد نمی توانیم از گریس های تک منظوره استفاده کنیم
گریس های چند کاره پارس لیتیوم در کارخانجاتی که انواع مواد اسیدی و غیر اسیدی متفاوت در مجاورت با رطوبت قرار دارند می تواند بسیار مفید واقع شوند.
میدانید که گریس های چند منظوره از برند های مختلفی تولید شده اند که گریس نسوز پارس لیتیوم EP1 نیز یکی از محصولات شرکت پارس است که توانسته گریس های چند کاره خوبی را تولید کند، در ادامه برای درک بیشتر گریس های کلسیم و سدیم را برای شما معرفی می کنیم.
همچنین گریس هایی که از صابون کلسیم ساخته شده اند نیز در مقابله با رطوبت و آب بسیار مقاوم است ولی تنها ضعفی که دارد این است که در دما های بالا دچار آسیب می شوند.
گریس سدیم بر خلاف گریس کلسیم تحمل پذیری دمایی خوبی داشته که بزرگترین مزیتش هم همین است ولی به صورت تک کاره عمل می کند، این نوع گریس ها مناسب بسیاری از ماشین آلات بوده اما تنها عیب بزرگی که دارد این است که به دلیل عدم تحمل رطوبت از آن در کارخانجات استفاده نمی کنند.
بنابراین برای این که عیب هر دو گریس (سدیم و کلسیم) را پوشش دهیم از گریس نسوز پارس لیتیوم EP1 استفاده می کنیم که با ایجاد ساختاری منسجم و برخورداری از خاصیت ضد فشار به بهترین شکل، پاسخگوی نیاز های صنایع بزرگ و کوچک بوده است.
هیدروکسی استئارت پایه اصلی ساخت این گریس از لیتیوم 12 بوده، قدرت این ماده به قدری زیاد است که مهمترین عامل در دوام پذیری این گریس نسوز به حساب می آید.
اگر از تفاوت کلی گریس EP1 و EP3 بخواهیم بگوییم نوع ای پی 1 عموماً در سیستم های دنده مرکزی و گریس های نوع ای پی 3 نیز برای مصارف عمومی و یا کاربرد های وسیع تر مورد استفاده قرار می گیرند.
مواد تشکیل دهنده گریس EP1 پارس لیتیوم
اگر یک گریس از بازدهی مطلوبی برخوردار است حتما دارای درصد های مناسبی از (روغن، مواد افزودنی و صابون به عنوان غلیظ کننده) می باشد
گریس نسوز پارس لیتیوم EP1 هم دارای درصد استانداردی از این مواد بوده که همگی به صورت یکنواخت و صحیح با یکدیگر ترکیب شده تا در مقابله با افزایش دما تا حد معین و نیز رطوبت و غیره، هیچ گاه ساختار یکپارچه خود را از دست ندهد.
به طور میانگین 80 الی 90 درصد این نوع گریس ها متشکل از روغن پایه است که مهمترین قسمت گریس به عنوان روانکار عالی محسوب می شود و حدود 10 درصد ما بقی نیز همان مواد غلیظ کننده بوده و 5 درصد دیگر هم حاوی مواد افزودنی مختلف به همراه EP است.
مشخصه گریس پارس لیتیوم EP1:
اطلاعاتی را در هنگام مصرف گریس مورد نظر باید به آن دقت شود از طریق دیتا شیتی که برند تولید کننده گریس به مصرف کننده اعلام می گردد تا با استفاده از این مشخصات بتوانید این گریس نسوز را برای دستگاه خود بکار ببرید
در واقع دیتا شیت اطلاعات مهمی از گریس با سه درجه مختلف که همگی آن ها دمای قطره ای شدن 180 درجه سانتی گراد است که اصول صحیح استفاده از گریس را برای شما می گوید.
دمای کاری برای گریس نبایستی به حد غیر مجاز برسد در غیر اینصورت ویژگی های مفید کاملاً از بین می رود و دچار تغییر فاز شده و این بدین معنی است که حالت خود را از دست داده و دیگر قابل استفاده نیست.
طبق گزارشاتی از گریس نسوز پارس لیتیوم EP1 داده شد طیف دمای کاری آن در صنایع بین 20 درجه منفی تا 120 درجه می باشد که اگر دما به صورت مقطعی تا 140 درجه هم افزایش یابد مشکلی نیست، همچنین از مزیت دیگر آن می توان گفت که در دما های زیر 0 درجه هم قابلیت پمپ خوبی داشته و هرگز یخ خواهد زد.
میزان نفوذپذیری کارکرد در دمای 25 درجه هم با افزایش NLGI، کاهش یافته است، حتماً توجه داشته باشید که گریس دچار تغییر رنگ نشده باشد و بایستی به قهوه ای رنگ باشد.
کاربرد های گریس پارس لیتیوم:
برای چرخ دنده های محصور شده و یاتاقان ها، گریس پارس لیتیوم بیشترین کاربرد را دارد چرا که به دلیل کاهش اصطکاک بین تجهیزات مانع از افزایش دما می شود تا یک لایه محفاظتی و لغزنده ی مناسب را بین تجهیزات درگیر ایجاد کند.
از دیگر کاربرد های این گریس می توان به استفاده در: پمپ ها حتی در دمای پایین، جلوبندی خودرو ها، یاتاقان ها، کمپرسور ها و … اشاره کرد.
درباره ما:
در صورتیکه مشتاق به خرید روغن بردبار و یا خرید واسکازین 140 و نیز خرید روغن بهران برش و حتی خرید روغن بهران اکسترا توربو دیزل 20W50 و سایر روانکار های صنعتی اعم از گریس ها هستید می توانید به دو صورت آنلاین و حضوری محصول مورد نیاز خود را از مجموعه فیدار گستر اطلس پارس ما با بهترین کیفیت و قیمت ها تهیه نمایید.
به علاوه جهت اطلاع از قیمت روغن هیدرولیک و یا روغن حرارت بهران و نیز مشاهده انواع روغن صنعتی کافی است همین حالا با کارشناسان خبره فیدار اویل تماس بگیرید، همچنین برای خرید قطعات صنعتی دیگری همچون انواع بلبرینگ و زنجیر صنعتی که با کلیک بر روی هر یک از موارد گفته شده به سایت فیدارگستر ما مراجعه نمایید.