گریس نسوز چیست

گریس نسوز مخصوص بلبرینگ

گریس نسوز مخصوص بلبرینگ

گریس نسوز مخصوص بلبرینگ

بلبرینگ ها در شرایط و دما های مختلفی کار می کنند که ما در این بخش می خواهیم گریس نسوز مخصوص بلبرینگ را معرفی کنیم. از آنجایی که انتخاب گریس نسوز بلبرینگ تا حدودی دشوار است، شرکت فیدار اویل به عنوان متخصص فروش انواع بلبرینگ، اطلاعات مفیدی از این محصولات را در اختیار شما قرار می دهد.

این روانکار ها مخلوطی از روغن پایه، غلیظ کننده و مواد افزاینده می باشد که در زیر هر سه مورد را به طور مختصر توضیح داده ایم.

  1. روغن پایه، از اصلی ترین بخش ها در تولید گریس نسوز است که بین 80 تا 90 درصد روانکار را شامل می شود.
  2. غلظت دهنده ها هم یک عامل مهم در چسبندگی و حفظ ساختار گریس بوده و از ورود آلودگی در بلبرینگ جلوگیری می کند.
  3. مواد افزودنی برای ایجاد خاصیت و ویژگی های جدید مانند ضد اکسیداسیون، ضد خورندگی و غیره به گریس است.

روغن و گریس صنعتی، دو محصول مهم در روانکاری بلبرینگ است که در جایی که قادر به استفاده از روغن صنعتی نمی باشید، می توانید از گریس نسوز بلبرینگ استفاده کنید. برای عملکرد بهینه و افزایش طول عمر بلبرینگ، از گریس نسوز مخصوص بلبرینگ مثل گریس نسوز پارس لیتیوم ep2 استفاده کنید.

انواع گریس بلبرینگ

برای آشنایی بیشتر، در زیر 4 مورد مهم از انواع گریس بلبرینگ را معرفی می کنیم:

  1. گریس لیتیوم یک گریس دور بالا است که می توان به عنوان یک گریس چند منظوره هم از آن استفاد کرد؛ به این دلیل که، همزمان می تواند برای چندین حالت استفاده شود. گریس لیتیومی با پایداری و دوام بالا، جزء پر کاربرد و پر مصرفترین روانکار ها است. بنابراین گریس لیتیوم برای بلبرینگ هایی که در شرایط و دمای شدید قرار دارند، بهترین کارایی را دارند.
  2. گریس آلومینیوم یک گریس نسوز با مقاومت عالی در برابر دمای بالا است. این گریس، یکی از انواع گریس بلبرینگ با خاصیت ضد آب، ضد زنگ، ضد اکسیداسیون است که در صنایع غذایی، خودروسازی، فولاد و غیره عملکرد مناسبی دارد.
  3. گریس کلسیم یک روانکار مناسب برای کارکرد بلبرینگ در دما پایین است. همچنین در مصارف عمومی و دریایی که نیاز به پایداری مکانیکی دارند از گریس کلسیمی مقاوم در برابر آب استفاده می کنند.
  4. گریس سدیم در برابر زنگ زدگی و پایداری برشی بسیار مناسب است و عموماً برای بلبرینگ تماس زاویه ای به کار گرفته می شود.

همانطور که دانستید تنوع گریس نسوز مخصوص بلبرینگ بسیار زیاد است و ممکن است، انتخاب گریس مناسب برای شما گیج کننده بنظر برسد. در این مواقع شرایط و نوع بلبرینگ خود را به کارشناسان سایت فیدار اویل ارائه داده تا بهترین گریس برای بلبرینگ را به شما معرفی کنند.

گریس نسوز خارجی

گریس ها به دو شکل نسوز و معمولی ارائه می شوند که از انواع گریس نسوز خارجی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • گریس مولیکوت نظیر گریس نسوز 1000 paste
  • گریس فوکس نظیر Ceplattyn KG 10 HMF-2500
  • گریس اس کا اف نظیر گریس lgmt 3
  • گریس شل نظیر گریس شل گادوس

برند های گریس نسوز خارجی در ایران را نام برده ایم و برای این که هنگام خرید گریس از اصل بودن آن اطمینان داشته باشید، محصول مورد نظر را به شرط ضمانت از مراکز معتبری چون فیدار اویل تهیه نمایید.

بهترین گریس برای بلبرینگ

بهترین گریس برای بلبرینگ

گریس نسوز خوب یا همان گریس حرارتی با تحمل وزن بالا و مقاومت در برابر اکسایش برای انواع دستگاه ها قابل استفاده است. برای از بین بردن اصطکاک و ساییدگی از گریس نسوز مخصوص بلبرینگ استفاده کنید. در واقع بهترین گریس برای بلبرینگ، گریسی است که کارایی فوق العاده ای در بازه دمایی پایین یا بالا داشته باشد.

گریس نسوز مخصوص بلبرینگ در شرایط سخت، فشار و دما بالا و پایین، انقباض دچار فروپاشی نمی شود، به شرطی که برای انتخاب بهترین گریس برای بلبرینگ، نوع بلبرینگ را در نظر بگیرید؛ یعنی گریس بلبرینگ در دور بالا، معمولی و غیره با یکدیگر فرق کرده و برای حفاظت از اجزا و قطعات، روانکار مناسب را تهیه کنید.

مقدار گریس بلبرینگ

ارتعاشات، سر و صدا، حرکت آهسته یا غیر یکنواخت، تولید گرمای زیاد در دستگاه ها از عواملی است که بایستی به آن توجه کنید. برای این که دستورالعمل گریسکاری را به درستی انجام داده باشید، مقدار گریس بلبرینگ را کاملاً به اندازه انتخاب نمایید. مقدار و انتخاب گریس مناسب در عملکرد بلبرینگ تاثیر زیادی می گذارد. برای بلبرینگ هایی با دمای بالا کار می کنند، بهتر است از گریس لیتیومی استفاده شود.

برای بدست آوردن مقدار گریس بلبرینگ، قطر داخلی و خارجی بلبرینگ را اندازه بگیرید و محاسبات مربوطه را انجام دهید و پس از آن هم می توانید فواصل زمانی که باید روانکاری انجام شود را بدست آورید.

در آخر مصرف کننده می تواند از گریس نسوز مخصوص بلبرینگ بهترین استفاده را داشته باشد؛ چرا که این گریس ها به راحتی نشتی نمی کند و در جای خود باقی می ماند. بنابراین اگر نمی خواهید بر دستگاه خود نظارت داشته باشید، می توانید از گریس نسوز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *