روانکارهای صنعتی

انواع روانکارهای صنعتی
انواع روانکارهای صنعتی شامل روغن صنعتی و گریس صنعتی می باشند که برای روانسازی خودروها و مصارف صنعتی به کار می روند. مواد تشکیل دهنده این دو ماده روانکاری، تفاوت هایی با یکدیگر دارند. از همین رو غلظت، مشخصات فیزیکی و شیمیایی آن ها متفاوت هستند. این محصولات در ویسکوزیته های مختلف تولید می شوند تا خواص روانکاری خود را در دستگاه های مختلف حفظ نمایند.
بدون استفاده از روانکارهای صنعتی تقریبا صنعت بلا استفاده مانده و نمی توان امور صنعتی را به انجام رساند. این روانکار ها نقش قابل توجهی در امور صنعتی دارند که حرکت میان قطعات را سهولت بخشیده و مزایای بسیار دیگری به همراه دارند. این محصولات در انواع مختلفی موجود می باشند و هر کدام در امری به خصوص کاربرد دارند. اگر بخواهیم تعدادی از انواع روانکار های صنعتی را نام ببریم می توانیم به: هیدرولیک, کمپرسور, گیربکس, ماشین کاری, چرخ دنده و بسیاری دیگر اشاره کنیم.
روغن روانکار صنعتی
روغن روانکار صنعتی یکی از زیر شاخه های روانکارهای صنعتی است که از روغن پایه و افزودنی های مخصوص تولید می شود. روغن های صنعتی را می توان در محدوده دمایی گسترده استفاده نمود. روغن های صنعتی شامل روغن هیدرولیک، واسکازین و… می شود. مثلا روغن هیدرولیک در سیستم های هیدرولیک مربوط به ترمز، پمپ ها، هیدرو موتور ها و بسیاری دیگر برای انتقال قدرت استفاده شده و واسکازین در گیربکس خودروها استفاده می گردد.
بنابر این روغن صنعتی برای مقاصد گوناگونی در صنایع مختلف مورد استفاده صنعتگران قرار می گیرد. کارایی هر یک از آنان متناسب با ویژگی های مختص آن روانکار با دیگری تفاوت هایی دارد. جهت نیاز به کسب آگاهی بیشتر در رابطه با این موضوع این مقاله را مطالعه نمایید.
روغن روانکار صنعتی برای تجهیزات سبک، متوسط و سنگین طراحی می شوند. روغن های صنعتی سبک با ویسکوزیته 10 الی 15 سانتی استوک برای روانکاری ماشین آلاتی که سرعت بالا و بار کم دارد، مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این روغن ها بسیار مناسب برای دستگاه نساجی و دیگر دستگاه های سخت مانند CNC می باشد.
روغن های صنعتی متوسط با ویسکوزیته 10 الی 50 سانتی استوک برای روانکاری ماشین آلات با سرعت پایین و بار متوسط می باشد و بیشتر برای دستگاه هایی مانند چاپ مناسب است. روغن های صنعتی سنگین با ویسکوزیته 10 الی 30 سانتی استوک برای روانکاری تجهیزات و ابزار های صنعتی با سرعت پایین و بار سنگین می باشد, مانند چرخ دنده های مارپیچ مناسب است.
گریس روانکاری
گریس روانکاری، نوع دیگری از روانکارهای صنعتی است که نسبت به روغن صنعتی غلظت بالاتری دارد. گریس صنعتی به دو بخش گریس معمولی و گریس نسوز تقسیم می شود که نوع نسوز توانایی تحمل دمایی بیشتری دارد. این محصولات علاوه بر روانکاری توانایی نشتی گیری و آب بندی قطعات دستگاه ها را دارد، در صورتی که روغن ها در مقایسه با گریس کارایی کمتری در این زمینه دارند. برای و روانکاری قطعات استفاده می شود.
گریس روانکاری از سه بخش روغن پایه، تغلیظ کننده صابون یا غیر صابون و مواد افزودنی ویژه طراحی می شود که تعداد دفعات روانکاری را کاهش می دهد. غلیظ کننده در گریس باعث قوام و چسبندگی بهتر می شود.
فیدار اویل با تجربه در زمینه فروش انواع روانکارهای صنعتی اعم از انواع گریس به ویژه گریس نسوز مثل گریس گرافیتی مولیکوت، گریس سیلیکونی مولیکوت و سایرهای برند های ایرانی و خارجی توانسته رضایت مشتریان را به خود جلب کند.
روغن پایه صنعتی
روغن پایه صنعتی یکی از ترکیبات مهم در تولید روغن و گریس صنعتی است. پایه روغن صنعتی به دو دسته روانکار صنعتی با پایه ی نفتی و روانکار صنعتی با پایه ی گیاهی تقسیم می شود که روغن های صنعتی که پایه آن نفت است، گسترده ترین طیف این روغن ها را دارد که با مواد افزودنی، مقاومت آن بالاتر می رود. روغن های صنعتی با پایه آن گیاه هم منجر به تولید بهتر در صنایع می شود.
روغن پایه صنعتی، شامل موارد زیر می باشد:
- روغن معدنی یا مینرال
- روغن تمام سنتتیک یا تمام سنتزی
- روغن نیمه سنتتیک یا نیمه سنتزی
روغن های صنعتی متفاوتی وجود دارد، اما یکی از دلایل این که عده ای از مردم فرق چندانی بین آنان نمی بینند، برای ماده مشترکی است که این روغن ها دارند. همان طور که در بالا توضیح داده شد هر یکی از روغن ها براساس ویژگی هایی که دارد از دیگری متمایز می شود.
تاریخچه روانکاری
تاریخچه روانکاری از آنجایی شروع می شود که بشر با تولید روانسازهای مختلف از اصطکاک دو سطح در تماس با یکدیگر جلوگیری می کند. ابتدا از چربی حیوانی و روغن گیاهی استفاده می کردند و پس از آن با پیشرفت تکنولوژی روغن و گریس صنعتی تولید و طراحی شد.
در واقع تا قبل از سال 1856 میلادی روغن مورد استفاده برای حرکت چرخ ها و ابزار ها انواع روغن های حیوانی و گیاهی مانند روغن نهنگ و… بود، اما به دلیل مقاومت پایین این روغن ها، در مدت زمان کوتاهی فاسد و غیر قابل استفاده گردید.
مهمترین بخش تاریخچه روانکاری به استخراج نفت بر می گردد که یک جایگزین مناسب برای روغن های حیوانی و گیاهی بودند. ویژگی های این روغن ها برتر از روغن های حیوانی و گیاهی بود. برای پرسش تمامی سوالات خود کافی است تا با کارشناسان ما از طریق صفحه تماس با ما این وب سایت ارتباط برقرار کنید.
بنابر این با گذشت زمان تجهیزات، به روانکارهای صنعتی که کیفیت مناسب تری داشته باشند، نیاز داشتند تا نیازهای صنعت را تامین کنند. از این رو با تصفیه نفت خام و اضافه کردن مواد افزودنی، از طریق یک سری فرآیند های شیمیایی، روان کننده صنعتی مناسب را پیدا کردند. امروزه نیز انرژی هسته ای، بعد دیگری را در نیاز های روان کننده ها تامین می کند.
درباره شرکت فیدار اویل:
بازرگانی روغن صنعتی فیدار اویل از توزیع کنندگان شناخته شده و با تجربه در زمینه ی فروش انواع روانکار ها در برند های متنوع اعم از برند روغن بهران که شامل انواع روغن های صنعتی مثل بهران حرارت و روغن دایکوت همچنین روغن بهران هیدرولیک و روغن بهران بردبار و دیگر روغن آذرخش ویژه 10 می باشد.
این شرکت با سابقه ی کاری بیشتر از یازده سال در زمینه ی فروش انواع روانکار ها با قیمت های مناسب و کیفیت های عالی توانسته تا رضایت مشتریان زیادی را به خودش جذب کند. به علاوه این شرکت محصولات سفارشی مشتریان عزیز خود را با رعایت موارد حمل و نقل برای آنان در هر کجای کشور ایران که هستند در بازه زمانی بسیار کوتاهی ارسال می کند.
همانطور که می دانید همواره سودجویانی هستند که به فکر نفع شخصی بوده و خرید اجناس از آنها جز ضرر چیزی به دنبال ندارد. از این رو باید حین خرید محصولات در کنار در نظر گرفتن برند محصول به فروشگاه مورد نظر نیز توجه کنید. از طرفی مراجعه به سایت ما امکان خرید روغن بهران حرارت و خرید روغن هیدرولیک به علاوه اطلاع از قیمت روغن دنده خودرویی بهران سمند 85W140 و همچنین قیمت بهران اکسترا توربو دیزل 20W50 را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.
همچنین جهت خرید و فروش انواع روغن های صنعتی و گریس ها نظیر گریس فوکس و همچنین گریس نسوز نیز می توانید از سایت ما دیدن کنید. شرکت فیدارگستر به دلیل داشتن تجربه ای طولانی در امر فروش روغن های صنعتی و محصولاتی با کیفیت سعی در جلب رضایت شما مشتریان عزیز دارد.
در صورت نیاز به تهیه ی انواع زنجیر صنعتی و انواع بلبرینگ ها در برند های متنوع و با کیفیت و قیمت مناسب به وب سایت دیگر ما یعنی وب سایت فیدارگستر رجوع کنید.