گریس چیست

گریس شاسی چیست

انواع گریس شاسی چیست

انواع گریس شاسی چیست

در این مقاله از فیدار اویل قصد بر این داریم تا بگوییم گریس شاسی چیست ؟ چه کاربردی دارد و انواع آن چه می باشد. همانطور که می دانید گریس شاسی یک ماده نیمه جامد روغنی شکل با خواص و ویژگی های مخصوص به خود است. اگر قصد خرید گریس صنعتی را دارید گریس های شاسی می تواند گزینه ای مناسب برای روانکاری بخش های مختلف خودروی شما به حساب بیاید. پس با استفاده از این روان کننده می توانید اصطکاک و فرسودگی گیربکس، سیستم ترمز و موتور خودروی خود را کاهش دهید و متوجه حرکات یکنواخت و پیوسته قطعات ماشین آلات خود باشید.

شاید ندانید که گریس کلسیم چیست که بایستی بگوییم گریس هایی با صابون کلسیم هستند که برای کاربرد هایی با حرارت بالا استفاده می شوند و گریس شاسی با پایه کلسیم توسط تولیدکنندگانی چون پارس، بهران، شل و غیره ساخته می شود که قیمت گریس شاسی بر اساس مدل های متنوع و حجم های مختلف متفاوت است. در کل هر برند علاوه بر رعایت فرمولاسیون اصلی نیز اصول خود را در تولید گریس های خود را دارد که در قیمت گذاری آن نیز تاثیر می گذارد.

گریس شاسی چیست ؟ گریس پایه کلسیم که به عنوان گریس های خودرویی از روغن پایه با مواد افزودنی منحصربفرد است که کیفیت و ویژگی های آن گریس را تقویت می سازد. از مشخصات کلی گریس شاسی می توانیم به رنگ قهوه ای مایل به زرد آن اشاره کنیم که نوع صابون آن از کلسیم بوده تا ساختار آن را بسیار عالی و در مقابل حرارت پایدار کند.

گریس پارس شاسی

خرید گریس پارس شاسی

گریس پارس شاسی یک روان کننده با پایداری مکانیکی خوب از برند معتبر شرکت پارس است که از بافت نرمی تولید شده تا برای روانکاری اتصالات، ماشین آلات و قفل ها استفاده شود. از ویژگی های مهم این محصول این است که در مقابل شست و شو با آب بسیار مقاوم بوده و نیز در سیستم های مرکزی قابلیت پمپ شدن را دارد که برای اطلاع از قیمت گریس پارس شاسی با مراکز یا نمایندگی های گریس صنعتی تماس بگیرید.

برای مثال با خرید گریس شاسی گرید ۳ می توانید خرابی و فرسایش قطعات درون خودرو خود را کاهش دهید چرا که این گونه محصولات قطعات شما را در برابر زنگ زدگی و خوردگی محافظت می کند. همچنین اصلی ترین ترکیب این روان کننده کلسیم بوده که باعث ایجاد مقاومت حرارتی عالی در گریس می شود. بنابراین برای این که بهترین روانکار را تهیه کنید به مدل، برند، کیفیت، حجم و کارایی قطعات خود توجه نمایید که توصیه ما به شما گریس های شرکت پارس است.

کاربرد گریس کلسیم

قبل از اینکه به کاربرد گریس کلسیم بپردازیم می خواهیم یک بار دیگر بگوییم که گریس شاسی چیست تا درک بهترین از این روانکار داشته باشید. همانطور که از نام آن پیدا است گریس شاسی یا گریس کلسیم از صابون کلسیم و روغن معدنی تهیه می شود که برخی صنایع با ابزار آلاتی نقاط ذوب بالایی دارند کاربرد فراوانی دارد. با توجه به ویژگی های شیمیایی این روانکار می تواند به خوبی در برابر آب و فشار مقاوم باشد که گریس شاسی نیز به عنوان یکی از گریس های کلسیمی ضد آب در حفاظت و نگهداری قطعات خودرو استفاده شود.

همانطور که قبل تر گفتیم کاربرد گریس کلسیم در ایمنی وسایل نقلیه نقش بسزایی دارد پس تا به اینجا دانستید که گریس پایه کلسیم چیست و برای اینکه کارایی آن را بدانید باید به ویژگی های آن اشاره نماییم که در زیر چند مورد از ویژگی های گریس شاسی با پایه کلسیم را شرح می دهیم:

  • مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت که از بهترین ویژگی های این گریس در قطعات خودرو محسوب می شود که برای جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی این قطعات کارایی دارد.
  • مقاوم حرارتی بالا گریس که در قطعات خودرو ها با دما بالا سر و کار دارند مناسب است
  • قابلیت چسبندگی بالا به سطوح قطعه مورد نظر که این ویژگی باعث شده تا قطعات در هنگام تحرک از بین نرود و ریزش نداشته باشد.
  • مانع از ایجاد ساییدگی در بین قطعات و حفاظت از آن ها در مقابل خرابی ها

پس بیشترین کاربرد گریس کلسیم در قطعات ماشین ها است که برای افزایش طول عمر ماشین و جلوگیری از هر گونه سایش بین قطعات از گریس های شاسی متناسب با حجم مورد نیاز استفاده کنید.

تفاوت گریس لیتیوم و کلسیم

در این بخش پایانی از گریس شاسی چیست، قصد داریم تفاوت گریس لیتیوم و کلسیم را بیان کنیم. بدون روانکار گریس تقریباً ادامه ی کارکرد ماشین آلات ممکن نیست و هر دستگاه با توجه به عملکرد و کاراییش نیازمند روان کننده مخصوص به خود است. مثلاً در قطعات خودرو ها به دلیل تحرک زیاد برای جلوگیری از ساییدگی به گریسی احتیاج دارد که بتواند دما و حرارت معینی را تحمل کند پس همانگونه که پیش تر گفتیم گریس شاسی یک گریس کلسیم محسوب می شود که برای تجهیزات خودرو ها کاربرد دارد.

  • گریس پایه کلسیم و لیتیوم در چندین مورد با هم فرق دارند که در زیر شرح می دهیم تا بتوانید آن دو را یکدیگر مقایسه کنید. در ضمن قابل ذکر است که هر کدام دارای مدل های مختلفی هستند که در این بین ممکن است برخی از ویژگی های آن ها با هم شباهت هایی داشته باشند ولی عملکرد، ساختار و قیمت آن متفاوت است.

برای مثال گریس لیتیوم کمپلکس با ویژگی تحمل حرارت بالا و مقاوم در برابر آب تقریباً مشابه با گریس کلسیم سولفونات چون هر دو می توانند زنگ زدگی، خوردگی و فشار را به خوبی تحمل کنند ولی با این حال عملکرد نوع کلسیم بهتر است چرا که نوع لیتیومی نیازمند به افزودن برخی از افزودنی های دیگر می باشد.

  • گریس کلسیم : مقرون به صرفه، تولید شده از ماده ای چرب و هیدراته، کاربردی در دما 80 درجه سانتی گراد و 150 درجه فارنهایت و دما های پایین، قابلیت تحمل در برابر آب، کاربردی برای شاسی خودرو و صنایع فولاد می باشد.
  • گریس لیتیوم : یک گریس چند منظوره و تولید شده از بافت روغنی است. کارکرد در دمای 300 درجه فارنهایت (مقاوم در برابر حرارت خیلی کم و خیلی زیاد)، ضد آب، کاربردی برای راه آهن، اتوموبیل، بلبرینگ، ماشین آلات سنگین و… می باشد.

به هر حال شباهت و تفاوت گریس لیتیوم و کلسیم را به این دلیل بیان کردیم که بدانید هر گریس برای چه کاری کاربرد داشته و چرا استفاده می شود تا در صورت انتخاب بدانید چگونه گریسی را خریداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *