روغن هیدرولیک

زمان تعویض روغن هیدرولیک

زمان تعویض روغن هیدرولیک

زمان تعویض روغن هیدرولیک در ماشین آلات

روغن های هیدرولیکی از مهمترین روانکارها در سیستم های هیدرولیکی هستند که در این مقاله قصد داریم که به نحوه تعویض و زمان تعویض روغن هیدرولیک بپردازیم. خرید روغن هیدرولیک از مهمترین محصولات در قطعات هیدرولیکی است که بایستی به طور مداوم، آن را مورد بررسی قرار داد؛ زیرا کارایی هر چه بهتر خودرو، بستگی به تعویض به موقع روغن ها دارد.

اگر تعویض روغن هیدرولیک را به درستی و با برنامه پیش ببرید؛ حرکت فرمان بسیار نرم تر و در نتیجه رانندگی راحت تری خواهید داشت. همانطور که میدانید روغن باعث کاهش اصطکاک و ساییدگی می شود. شما با نحوه تعویض روغن هیدرولیک صحیح، می توانید اصطکاک لاستیک و فرمان را کاهش داده و حرکت نرم و سریع تر را در خودرو حس کنید.

تشخیص زمان تعویض روغن هیدرولیک به شیوه رانندگی و مدل ماشین بستگی دارد. در حالت کلی با طی 50 تا 80 هزار کیلومتر می توانید روغن را تعویض نمایید.

روغن هیدرولیک صنعتی چیست

روغن هیدرولیک صنعتی چیست؟ نوعی روانکار مخصوص ماشین آلات هیدرولیکی است که در ساخت آن از روغن پایه مرغوب و افزودنی های شیمیایی مجاز مانند استفاده از مواد مناسب جهت مقاوم سازی در برابر زنگ زدگی، پایداری بالا در مواجه با حرارت زیاد، مقاومت در برابر فشار، جلوگیری از سایش و … تهیه شده است.

با تولید قطعات صنعتی، چرخ دنده، پیستون های پر قدرت و دیگر مواردی که نیاز به روان کننده و انتقال قدرت سریع با میزان انرژی کم رو به افزایش بوده و از این رو برای تمامی آن ها روغن های هیدرولیکی و صنعتی تولید شده است. شرکت بهران توانسته است برای هر رده صنعتی روغن های مناسبی را تولید و روانه بازار کند که روغن هیدرولیک هم یکی از این نمونه های پر مصرف بوده که طرفداران زیادی در سراسر ایران دارد.

روغن هیدرولیک صنعتی چیست و زمان تعویض آن را چگونه تشخیص دهیم؟ روغنی است که برای انتقال قدرت و حرکت بهتر در فرمان خودروها استفاده می شود. شما می توانید از روی بو و رنگ ظاهری، مات شدن و سطح روغن، زمان تعویض روغن هیدرولیک را تشخیص دهید.

رانندگی بدون روغن هیدرولیک

رانندگی بدون روغن هیدرولیک

رانندگی بدون روغن هیدرولیک در بخش های هیدرولیکی ماشین باعث خرابی و ضررهای زیاد می شود. علاوه بر خستگی دست ها هنگام چرخش فرمان، خودرو دچار پرش های نا به هنگام نیز می گردد که در زیر به یک سری موارد از این قبیل اشاره می کنیم:

  • استشمام بوی سوختگی
  • سر و صدا در زمان چرخش فرمان
  • حرکت سخت فرمان و لاستیک
  • سایش و شکستگی در چرخ دنده و پمپ هیدرولیک
  • ایجاد رسوب و آلودگی در مخازن و لوله ها

هر یکی از علائم مذکور، نشان از رانندگی بدون روغن هیدرولیک است. شما از این طریق می توانید زمان تعویض روغن هیدرولیک را دریابید. البته قابل ذکر است که قبل بروز اتفاقات ناگوار و خسارت به ماشین نسبت به تعویض روغن هیدرولیک اقدام نمایید.

این روغن ها در تجهیزات و سیستم های هیدرولیکی و گردشی از عملکرد خوبی برخوردار بوده و میزان گرانروی بالا از دیگر ویژگی های مثبت آن ها بوده که به همراه مواد های افزودنی بسیار خاص تولید می شوند. علت محبوبیت این روغن ها در برابر روغن های گیاهی، وجود افزودنی های ویژه بوده که قابلیت های دو چندانی را برای تجهیزات ما فراهم می کند. اینطور بگوییم که اگر به روغن پایه نفتی، مواد افزاینده مخصوص مانند ضد کف، ضد زنگ و غیره اضافه نگرد،د به هیچ وجه کارایی مورد انتظار شما را نخواهد داشت.

با توجه به دما های متغیر، روغن های هیدرولیکی در گریدهای مختلف ساخته می شوند، پس با استفاده از این روغن های روانکار دوام پذیری دستگاه هایتان را در طول کار مستمر بیشتر خواهید کرد.

نحوه تعویض روغن هیدرولیک

میدانید که فرمان هیدرولیکی یکی از اجزای ماشین است که برای حرکت روان و پیواسته به روغنکاری نیاز دارد. نحوه تعویض روغن هیدرولیک، به این صورت است که بعد از گذشت زمان مشخص، شما نسبت به تعویض روغن اقدام می کنید

اگر نحوه و زمان تعویض روغن هیدرولیک را جدی نگیرید؛ با گذشت زمان به فرمان خودرو، فشار وارد شده و در نتیجه باعث آسیب های بسیار جدی می شود. در این بخش یک پمپ وجود دارد که از طریق روغن هیدرولیک، فشار و نیروی لازم برای چرخش فرمان فراهم می گردد.

از آنجایی که ترکیب روغن هیدرولیک با سایر روغن ها، دردسر های خود را دارد، توصیه می کنیم که به هیچ وجه این کار را انجام ندهید. در ضمن هنگام تعویض بایستی روغن قدیمی را به طور کامل تخلیه نموده تا هیچ گونه ناخالصی به روغن جدید اضافه نگردد.

خرید روغن هیدرولیک از برندهای معتبر مانند بیشتر روغن های صنعتی دارای سازگاری فوق العاده مطلوب با محیط زیست می باشد. اما به منظور جلوگیری از هر گونه عوامل ناخاسته بهتر است که روغن های غیر قابل مصرف را در فضا های مخصوصی نگهداری کرده و آن را در محیط زیست رها نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *